Πρω1νό: Οι διαγραφές στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας και η απορία της Ρούλας για το επίδομα τριτέκνων με 2 παιδιά εν ζωή

Νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και των θάνατο των τριών κοριτσιών, Μαλένας-Ίριδας-Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το Πρω1νό, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένονται οι πραγματογνωμοσύνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, ενώ πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν πως σήμερα 18/4 ή αύριο 19/4 αναμένεται να γίνουν γνωστές οι διαγραφές από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας.

Ένα από τα στοιχεία, μάλιστα, που θα βοηθήσουν στην έρευνα είναι και

το e-mail της Ρούλας Πισπιρίγκου, που όπως φαίνετα είναι το προσωπικό e-mail του Μάνου Δασκαλάκη, αφού όπως ανέφερε η 33χρονη σε πρόσφατη συνέντευξή της «και ο Μάνος έμπαινε στο τάμπλετ», βάζοντάς τον αυτομάτως στο κάδρο των υπόπτων.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν μερικές απο τις ερωτήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Facebook λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας, σχετικά με το επίδομα τριτέκνων, έχοντας πλέον 2 παιδιά εν ζωή.

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ του Πρω1νού, υπάρχει ένταση μεταξύ των ιατροδικαστών σχετικά με τα λάθη που έγιναν στις εκθέσεις για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Αντωνά: Η απάντησή της στα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για ειδύλλιο ανάμεσα σε Άρη-Σοφιάννα

Καλό Μεσημεράκι: Αλλάζει ξανά ώρα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Μαντώ Γαστεράτου: «Τώρα που είμαι έγκυος, με ρίχνει να ακούω για…»

Keywords
Τυχαία Θέματα