Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Η τυχαία συνάντηση, η δοκιμασία στο πρώτο ραντεβού, ο λαμπερός γάμος και τα δίδυμα που περιμένουν!

Η γνωριμία του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «κινηματογραφική» ή τουλάχιστον να εμπνεύσει έναν σεναριογράφο, καθώς δεν ήταν μια συνηθισμένη πρώτη επαφή που οδηγήθηκε σε σχέση. 

Πέντε χρόνια πριν, τότε που ο παρουσιαστής ταξίδευε ανά τον κόσμο για τις ανάγκες της εκπομπής, World Party, «έριξε» άγκυρα στο λιμάνι της Χριστίνας Μπόμπα. Της γυναίκας με τα καταγάλανα μάτια και το πλατύ χαμόγελο, που έμελλε να γίνει η κυρία Τανιμανίδη. 

Ο Σάκης

βίωνε την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία, σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο, από εκείνον που εργαζόταν η Χριστίνα. Ωστόσο, λένε πως όταν είναι γραφτό να συναντηθείς με το άλλο σου μισό, μπορεί να συμβεί σε ανυποψίαστο χρόνο και κάτω από συνθήκες που ενδεχομένως να μη φαντάζουν ιδανικές. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Στη περίπτωση τους, αυτό ισχύει. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε πέντε χρόνια πριν, όταν ο παρουσιαστής βρέθηκε στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας όπου δούλευε τότε η Χριστίνα. «Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε», εξομολογήθηκε η Χριστίνα μιλώντας στο InStyle

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Φυσικά, η Χριστίνα απάντησε θετικά στη πρόταση του Σάκη κι έτσι, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα… αλλόκοτο πρώτο ραντεβού. Ο παρουσιαστής φαίνεται πως δεν ήθελε να σταθεί μόνο στην εντυπωσιακή εικόνα της γυναίκας που γνώρισε στην πολυεθνική εταιρία, γι’ αυτό και τέσταρε το μυαλό της. Ναι, ο Σάκης στην πρώτη έξοδο που είχε με την Χριστίνα, της ζήτησε να του λύσει πέντε γρίφους! «Αλήθεια, στο πρώτο μας ραντεβού έλυνα γρίφους. Ήθελε να τεστάρει αν είμαι έξυπνη. Μου είπε “έχω πέντε γρίφους που δεν έχει λύσει ποτέ κανείς”. Λίγο αργότερα θα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ξεκινούσε δίμηνα γυρίσματα για το World Party. Αφού έλυσα, λοιπόν, τους τέσσερις γρίφους και πριν ακούσω τον τελευταίο, μου είπε “αν τον λύσεις, δεν θα πετάξω σήμερα”. Έτσι κι έγινε. Τον έλυσα κι εκείνος άλλαξε τα εισιτήριά του για να περάσει άλλη μια μέρα μαζί μου», εκμυστηρεύτηκε μιλώντας για τον καλό της. 

Κι αφού πέρασε όλες τις «δοκιμασίες» και η σχέση τους έδειχνε να μην είναι κάτι εφήμερο, ο Σάκης αποκάλυψε τον δεσμό τους στα τέλη Ιουλίου το 2016, σχολιάζοντας στα social media φωτογραφίζοντας τη Χριστίνα: «Όταν σε “χτυπήσει”… θα το καταλάβεις από το χαμόγελο»!

Ήταν το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz, που ζούσε τον έρωτα του αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα κακόβουλα σχόλια. «Δεν διέδωσα τη σχέση μου, απλώς δεν την έκρυψα. Έκανα ό,τι κάνουν εκατομμύρια ερωτευμένοι άνθρωποι στα social media», δήλωσε ο παρουσιαστής αναφερόμενος στους επικριτές τους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Τα πρώτα σενάρια γάμου δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας και καθόλου τυχαία, καθώς σύντομα επιβεβαιώθηκαν. Δύο χρόνια πριν και λίγο πριν αναχωρήσει ο παρουσιαστής για τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, ετοίμασε την πιο όμορφη έκπληξη για τη γυναίκα της ζωής του. Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έκανε η Χριστίνα για εκείνον, ο Σάκης παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων, της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του. 

«Σκέφτηκα να του οργανώσω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη καλώντας όλους τους φίλους μας. Αφού του κάναμε την έκπληξη –ή έτσι νομίζαμε τουλάχιστον–, μας είπε “Νομίζατε πως με ξαφνιάσατε, αλλά ο Θεσσαλονικιός βγαίνει πάντα από πάνω”. Γονάτισε, είπε τα ωραία λόγια και εμφάνισε το δαχτυλίδι. Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε η αδελφή μου, έκλαιγαν όλοι!», αποκάλυψε η Χριστίνα στο InStyle μιλώντας για την πρόταση γάμου. 

Ο Σάκης και η Χριστίνα αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Σεπτεμβρίου 2018, στη Σίφνο. Η επιλογή του νησιού δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς όπως εξομολογήθηκε η Χριστίνα μέσω Instagram, δύο χρόνια πριν από την πιο ευτυχισμένη μέρα της σχέσης τους, στη Σίφνο, πήρε την ανθοδέσμη που πέταξε φίλη της στο δικό της γάμο, στον οποίο παρευρέθηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη. Φυσικά, ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως ήθελαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους σε παρεκκλήσι κοντά στη θάλασσα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, “έκοψαν” την κορδέλα για την κοινή τους ζωή. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, παρουσία στενών φίλων και συγγενών και με κουμπάρους τον Μίλτο Καμπουρίδη και τη Μαρίνα Βερνίκου. 

Πρώτος έφτασε στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη ο Σάκης, ο οποίος με ανυπομονησία περίμενε την εκλεκτή της καρδιάς του. Η Χριστίνα έφτασε με ένα καΐκι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και φορώντας ένα ανάλαφρο, αέρινο νυφικό, που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα. Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και δίνοντας το πρώτο του φιλί ως αντρόγυνο, συνέχισε να ζει στο έπακρο την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε μια γαμήλια δεξίωση γεμάτη εκπλήξεις! 

Λίγες ώρες μετά, ο Σάκης δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους, σχολιάζοντας γεμάτος νόημα: «Να σας συστήσω την κυρία Τανιμανίδη»! Και κάπως έτσι, ξεκίνησε το δικό τους ταξίδι στον έγγαμο βίο!

Σήμερα, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ετοιμάζονται να βιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η Χριστίνα και ο Σάκης ανακοίνωσαν μέσω Instagram πως περιμένουν δίδυμα! Η κυρία Τανιμανίδη βιώνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύζυγό της, κάνουν όνειρα για το μέλλον με πρωταγωνιστές τα παιδιά τους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Διαβάστε ακόμη:

Just the 2 of Us: Όσα θα δούμε στον ημιτελικό και στον τελικό του show!

Θύμα κλοπής από τη νταντά του μωρού της γνωστή Ελληνίδα: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα