Φιλόζωες εκπαιδεύουν περιστέρι και … το ταΐζουν στην γάτα

20:02 6/4/2024 - Πηγή: iHunt
Φιλόζωες εκπαιδεύουν περιστέρι και … το ταΐζουν στην γάτα

Δεν είναι δα και κάνα επτασφράγιστο μυστικό, το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι ζωόφιλοι, οικΩλογοι, αντικυνηγοί, ζωοταλιμπάν, ζωολάγνοι, βίγκαν, η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι επιεικώς ανόητοι και εντελώς άσχετοι με τις λειτουργίες της φύσης και των ζώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Φιλοζωική Κομοτηνής: Τα περισσότερα αδέσποτα προέρχονται από ημιμαθείς φιλόζωους

Επίσης σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνοι

και οι περισσότεροι από αυτούς ζούνε σε μεγάλα αστικά κέντρα και η μοναδική τους επαφή με ζώα είναι μέσω ντοκιμαντέρ, μέσω των γλυκανάλατων ταινιών του Disney και κυρίως μέσω των παραμυθιών που τους σερβίρουν οι επιτήδειοι των ΜΚΟ μιλώντας τους για αρμονική συμβίωση και συνύπαρξη των ειδών.

Το παρακάτω λοιπόν βίντεο αποτελεί αδιάψευστο ντοκουμέντο και μνημείο της βλακείας τους και αποδεικνύει όλα τα παραπάνω με τον πλέον παραστατικό τρόπο.

Έτσι στο βίντεο βλέπουμε τις 2 νεαρές ζωόφιλες να δίνουν…μαθήματα και να εξηγούν online πως πρέπει να μαθαίνουμε στα μικρά πουλιά να πετάνε. Έτσι η ζωόφιλη κρατάει ένα πιτσούνι και μας εξηγεί πως πρέπει να το κρατάμε, να του στρώνουμε τα φτερά του ευγενικά, να μην το τρομάζουμε και πως πρέπει να το πετάμε απαλά στον αέρα. Ακολουθεί η δεύτερη φιλόδοξη προσπάθεια, το μικρό περιστεράκι πέφτει από τα χέρια των … δασκάλων του και τότε σαν σίφουνας από τα δεξιά μια γάτα ορμάει τσουλώντας με τάκλιν σαν επαγγελματίας, αρπάζει το πιτσούνι και από δω πάνε και οι άλλοι.

Απολαύστε το βίντεο…

https://ihunt.gr/wp-content/uploads/2024/04/peristeri.mp4

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου 

Το άρθρο Φιλόζωες εκπαιδεύουν περιστέρι και … το ταΐζουν στην γάτα εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα