Chris Pratt: Η ανάρτησή του για τη Γιορτή της Μητέρας ανάβει πάλι φωτιές – “Πού είναι η Ana Faris;”

00:06 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Αντιδράσεις προκάλεσε ο Chris Pratt άλλη μια φορά, αφού άφησε την πρώην σύζυγό του και μητέρα του 11χρονου γιου του, Anna Faris, εκτός του αφιερώματός του στην ανάρτησή του για τη Γιορτή της Μητέρας.

Ο ηθοποιός αντιθέτως εγκωμίασε τη σύζυγό του Katherine Schwarzenegger, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες: τη Lyla, 3 ετών, και την Eloise,

19 μηνών, και τη μητέρα του Kathy.

“Το να σε βλέπω να είσαι μαμά της Lyla και της Eloise και μητριά του Jack με κάνει να σε ερωτεύομαι κάθε μέρα όλο και περισσότερο”, έγραψε ο 44χρονος σταρ στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών, αναφερόμενος στη σύζυγό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Pratt (@prattprattpratt)

“Η 24ωρη δουλειά του προγραμματισμού, της μεταφοράς, της αγάπης, της φροντίδας, της διαχείρισης ημερολογίων, του προγραμματισμού δραστηριοτήτων, της διατροφής, των ορίων, των κανόνων, της υπομονής, της ευγένειας, της σταθερότητας, της σοφίας και της χάρης. Είναι πραγματικά ένα θαύμα” έγραψε ακόμη.

Παρά τα ευγενικά λόγια προς τη Schwarzenegger, πολλοί θαυμαστές ενοχλήθηκαν που δεν ανέφερε καν τη Faris, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2009 έως το 2017 κι έχουν αποκτήσει έναν γιο.

“Και η Ana;” σχολίασε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος ρώτησε: “Περίμενε ένα λεπτό [sic], πού είναι η Ana Faris;“

“Τι γίνεται με την πρώην σύζυγό σου, δεν περιλαμβάνεται, πώς το είπες; Έχασα κάθε σεβασμό για σένα εδώ και πολύ καιρό” έγραψε άλλος με επόμενο να σημειώνει: “Και ξέχασες την Ana”. “Και η Ana; Δεν αξίζει μια αφιέρωση;” σχολίασε χρήστης, ενώ ένας άλλος έσπευσε να υπερασπιστεί τον ηθοποιό: “Δεν άφησε έξω το παιδί του από προηγούμενο γάμο που είναι σημαντικός – αναγνωρίζει ότι η τωρινή σύζυγος και μητέρα των παιδιών του είναι επίσης καλή για το παιδί του από διαφορετική μητέρα και προηγούμενο γάμο!”

Keywords
Τυχαία Θέματα