Hailey Bieber: Το πρώτο look εγκυμοσύνης της έχει κάτι από… Mariah Carey!

19:19 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μετά τη Rihanna και τη Sofia Richie με τα cool pregnancy looks, η μόδα της εγκυμοσύνης βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο!

Η Hailey Bieber, που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της με το στιλ της. Μόλις ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Με ένα post από τις πρώτες εβδομάδες εγκυμοσύνης της, το μοντέλο μας δίνει την απαραίτητη έμπνευση για looks εγκυμοσύνης.

Με
έμπνευση αλά Mariah Carey

Η Mariah Carey είναι γνωστή για τον μοναδικό της στιλ και τα εμβληματικά της looks. Το φωτεινό, περίτεχνο τοπ πεταλούδας που φόρεσε σε ένα event του 2000 έγινε αναγνωρίσιμο σύμβολο του στιλ της. Συνδυασμένο με ένα χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι και το πιο φωτεινό της χαμόγελο μάς είχε εντυπωσιάσει όλους με τη διασκεδαστική της προσέγγιση στη μόδα. Άλλωστε τα 00s ήταν μια εποχή όπου τα χρώματα, τα στρας, τα κοντά μπλουζάκια των pop star και γενικά οτιδήποτε κιτς, βρίσκονταν σε πρώτο πλάνο. Αλλά, ποιος θα το περίμενε ότι ένα τέτοιο look θα ενέπνεε τη μέλλουσα μαμά Hailey!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Russell (@thekimbino)

Η Hailey αναβιώνει το στιλ της Mariah Carey

Με μια νέα ανάρτηση στο Instagram, η Hailey Bieber φανερώνει την έμπνευσή της από τη Mariah Carey. Φορώντας ένα ανάλογο τοπ σε σχήμα πεταλούδας η Bieber αναβιώνει το εμβληματικό look της Carey με ένα δικό της twist. Με ένα επίσης χαμηλόμεσο, αλλά boyfriend τζιν, ελάχιστα αξεσουάρ και λαμπερό μακιγιάζ ποζάρει γεμάτη χαρά με το χέρι στην κοιλιά της. Και η αλήθεια είναι πως της πάει πολύ!

Credit: Hailey Bieber/Instagram

Πολλές είναι οι εγκυμονούσες celebrities που επιλέγουν τέτοιου είδους παντελόνια, καθώς από ότι φαίνεται βολεύουν πολύ. Ωστόσο, η Hailey δεν μας άφησε παραπονεμένες ποστάροντας ένα μόνο look. Την είδαμε να φορά και χαλαρά t-shirts αλλά και την cool σαλοπέτα των 90s. Πόσο πιο cute!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Keywords
Τυχαία Θέματα