Jennifer Lopez: Στο Παρίσι με το 16χρονο παιδί της Emme

19:34 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Χέρι χέρι εθεάθησαν η Jennifer Lopez με το 16χρονο παιδί της Emme στο Μουσείο του Λούβρου, καθώς απολαμβάνουν το οικογενειακό ταξίδι τους στο Παρίσι.

Η Lopez και το έφηβο παιδί έδειχναν να έχουν σοβαρή έκφραση καθώς κρατιόνταν σφιχτά, με τους θαυμαστές και τους παπαράτσι να τους πολιορκούν.

Ήταν περικυκλωμένοι από μια ομάδα φρουρών ασφαλείας ενώ περπατούσαν προς το μουσείο

για να απολαύσουν μια ιδιωτική ξενάγηση.

Jennifer Lopez & Emme Visit The Louvre in Paris Hours Ago pic.twitter.com/z1eXxRecIU

Jennifer Lopez Updates (@lopez_updates) May 10, 2024

Κάποια στιγμή, μαμά και παιδί εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι και μέσα στο μουσείο, και φάνηκε να γελούν και να έχουν καλή διάθεση όταν βγήκαν. Η Lopez και το Emme εθεάθησαν επίσης να κάνουν βόλτα στη συνοικία Marais του Παρισιού και να δειπνούν στο σικ εστιατόριο LouLou.

Jennifer Lopez and her child Emme, 16, spotted holding hands in Paris https://t.co/TmdpuOyTz4 pic.twitter.com/apAgN4yCGj

— Page Six (@PageSix) May 10, 2024

Στο μεταξύ, την Ημέρα της Μητέρας έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στα παιδιά της εκφράζοντας την απόλυτη αγαπη της στα δίδυμά της.

“Σας ευχαριστώ που μου δώσατε το προνόμιο και το δώρο να είμαι η μητέρα σας. Η πιο όμορφη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα ξυπνάω και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να είμαι καλύτερη μητέρα για εσάς. Ζητώ από τον Θεό ενστικτωδώς να με αφήσει να νιώθω ό,τι χρειάζεστε κάθε στιγμή ώστε να μπορώ να σας καθοδηγήσω και να σας αγαπώ με κάθε τρόπο που μπορώ, ώστε να μπορώ να σας δείξω με το παράδειγμα τι είναι να είσαι ένας στοργικός, ευσυνείδητος, καλός άνθρωπος για εσάς και τους άλλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Lulu και Max, είμαι εδώ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για να σας υποστηρίξω, να σας ενθαρρύνω, να σας υπενθυμίσω το μεγαλείο σας, την καλοσύνη σας και την απεριόριστη ικανότητα σας. Εσύ. Μπορείς. Κάνε. Τα πάντα. Είστε πανέξυπνοι και όμορφοι και αξίζετε αγάπη και όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Αν ποτέ μάθετε ένα πράγμα από μένα, ας είναι αυτό. Σας αγαπώ περισσότερο από πάντα…
Και πάντα… Και πάντα…” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα