Mary-Frederik: “O γάμος τους έχει τελειώσει” – Τι λέει εμπειρογνώμονας

17:36 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μπορεί ο βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary της Δανίας να παρουσιάζουν κοινό μέτωπο στην περιοδεία τους στα συγγενή σκανδιναβικά κράτη, διαψεύδοντας την κρίση στον γάμο τους, αλλά οι βασιλικοί παρατηρητές δεν πείθονται τόσο εύκολα. Μάλιστα, θεωρούν ότι ο γάμος του βασιλικού ζεύγους είναι τελειωμένη υπόθεση.

Η κρίση φέρεται να ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο Frederik εθεάθη σε νυχτερινή έξοδο με τη Μεξικανή κοσμική Genoveva Casanova στη Μαδρίτη. Οι δυο τους παρευρέθησαν σε γκαλερί και στη συνέχεια απόλαυσαν το δείπνο τους έως τη μία το ξημέρωμα στην ισπανική πρωτεύουσα.

Έκτοτε,

το νυν βασιλικό ζεύγος της Δανίας εμφανίζεται συχνά “ψυχρό και αμήχανο” στις δημόσιες εμφανίσεις του, ρίχνοντας λάδι στις φήμες ότι ο γάμος τους έχει παγώσει.

Η Mary και ο Frederik μόλις πρόσφατα γιόρτασαν την 20η επέτειο του γάμου τους, τη στιγμή που ειδικός στη γλώσσα του σώματος σημείωσε ότι υπάρχουν σαφή σημάδια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Ενώ βρίσκονται στη Νορβηγία ως δεύτερο σταθμό της βασιλικής τους περιοδεία, συνεχίζοντας “να παίζουν το ευτυχισμένο ζευγάρι”, ο κορυφαίος Αυστραλός εμπειρογνώμονας “συνδυασμένης επικοινωνίας” Scott Taylor δεν πείστηκε απόλυτα από την απόδοσή τους.

“Δεν υπάρχει έντονη ένδειξη εγγύτητας, ούτε καν τα φυσικά φυσιολογικά πράγματα που θα βλέπαμε από ανθρώπους που συμπαθούν έντονα ο ένας τον άλλον ή έλκονται μεταξύ τους”, δήλωσε στο FEMAIL.

Αυτό απηχούσε τις δηλώσεις της ειδικού στη γλώσσα του σώματος δρ. Louise Mahler, η οποία υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν σημάδια εγγύτητας μεταξύ του ζευγαριού. Ο Taylor συμφώνησε, επίσης, με την παρατήρηση της δρ. Mahler ότι η βασίλισσα Mary φαίνεται να “μπλοκάρει” συχνά τον σύζυγό της.

‘Έχουμε τις κύριες περιοχές της ζώνης ισχύος μας (κάτω από το πηγούνι, τον αφαλό και τη βουβωνική χώρα) και από την περιοχή του στήθους που ονομάζεται κοιλιακή περιοχή”, εξήγησε.

Και πρόσθεσε: “Όταν έχουμε δυσφορία (νευρικότητα, αντιπάθεια ή ακόμη και παραπλανητική συμπεριφορά), τείνουμε να μειώνουμε την πρόσβαση των ανθρώπων σε αυτές τις περιοχές”, είπε.

Αυτό μπορεί να μοιάζει με το να σκύβουμε μακριά, να βάζουμε τα χέρια στην αγκαλιά, να παίζουμε με κολιέ ή ακόμη και να κρατάμε ένα αντικείμενο μπροστά από το σώμα μας.

Ο Taylor λέει ότι αυτό μπορεί να φανεί στις πρόσφατες φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού στο νορβηγικό δάσος – και σε άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από αυτούς τις τελευταίες εβδομάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Τα πόδια της Mary είναι, επίσης, ενδεικτικά των συναισθημάτων της σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα. “Δείχνουν προς την έξοδο, υποδεικνύοντας προς τα πού θέλει να κατευθυνθεί”, παρατήρησε ο Taylor.

Ο βασιλιάς Frederik φαίνεται επίσης να αισθάνεται άβολα. Ο ειδικός εξήγησε: “Φέρνουμε τον αντίχειρά μας πιο κοντά στο χέρι μας όταν νιώθουμε δυσφορία”.

Η δυσφορία του βασιλιά Frederik χάνεται, ωστόσο, όταν βρίσκεται με την πριγκίπισσα Mette-Marit, είπε ο ειδικός, προσθέτοντας: “Σκύβουμε σε αυτό που μας αρέσει. Δείχνουν εγγύτητα στην αίθουσα αναμονής στο τρένο. Ο βασιλιάς Frederik έχει μια εμφανή κλίση προς το μέρος της, την οποία δεν βλέπεις σε βίντεο με τη βασίλισσα Mary“.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τη βασίλισσα Mary, η οποία απομακρύνεται από την πριγκίπισσα στις φωτογραφίες.

Φαίνεται, επίσης, “να πιέζει τα χείλη της και να κατεβάζει το πηγούνι” που “ενδεχομένως υποδηλώνει δυσφορία” όταν ο βασιλιάς Frederik και αυτή συνομιλούν.

Η φαινομενικά άβολη γλώσσα του σώματος μεταξύ του βασιλιά και της βασίλισσας της Δανίας έχει γίνει σταθερό στοιχείο σχολιασμού. Αποτελεί έντονη αντίθεση με τις γλυκές, γεμάτη αγάπη αλληλεπιδράσεις που έκαναν τους πάντες να μιλούν για έναν γάμο-πραγματικό παραμύθι πριν αναλάβουν τον θρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Όλα φάνηκαν να αλλάζουν μεταξύ τους τον περασμένο Νοέμβριο, όταν φωτογραφίες του τότε πρίγκιπα του θρόνου και της φίλης του Genoveva Casanova κυκλοφόρησαν στα ευρωπαϊκά ταμπλόιντ. Όμως, σύμφωνα με τον Δανό ιστορικό Sebastian Olden-Jørgensen, το σκάνδαλο δεν έχει σχεδόν καμία σημασία, επειδή οι άνθρωποι συχνά κάνουν εικασίες για την ερωτική ζωή των πλούσιων και διάσημων – και οι εικασίες δεν ισοδυναμούν με γεγονότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα