Michael Douglas: Μιλά για τις καυτές ερωτικές σκηνές και όσους… ξεπερνούσαν τα όρια

21:39 5/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Michael Douglas μιλά για τη χρήση συντονιστών οικειότητας στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών, ενώ ξεκαθαρίζει πώς ακριβώς αντιμετώπιζαν όσους ξεπερνούσαν τα όρια.

Σε συνέντευξή του, ο εμβληματικός σταρ, 79 ετών, επέμεινε ότι στο αποκορύφωμα της καριέρας του, στο τέλος της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι ίδιοι οι ηθοποιοί “φρόντιζαν για όσους ξεπερνούσαν τα όρια”.

Ο Michael εξήγησε επίσης πως τέτοιες συμπεριφορές θα είχαν ως συνέπεια την αρνητική φήμη του δράστη, ο οποίος “θα τους φρόντιζε”.

Michael Douglas: ‘Intimacy coordinators? We took care of that side of things ourselves’https://t.co/uWsWWUaz74

— The Telegraph (@Telegraph) April 5, 2024

Με τη δημοφιλία των σύγχρονων μέτρων προστασίας, ο σταρ παραδέχθηκε ότι έχει πράγματι προβληματιστεί από την ένταξή τους στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Ο Michael αποκάλυψε πως ο ίδιος και οι γυναίκες με τις οποίες έπαιξε σε “ερωτικές ταινίες” αστειεύονταν για το πώς θα ήταν η συνεργασία με έναν συντονιστή οικειότητας.

Μιλώντας στην Telegraph, ο Michael δήλωσε: “Είμαι σίγουρος ότι υπήρχαν άνθρωποι που ξεπερνούσαν τα όριά τους, αλλά παλαιότερα, μάλλον το φροντίζαμε μόνοι μας. Θα αποκτούσαν φήμη και αυτό θα τους έβαζε στη θέση τους. Αλλά μίλησα με τις κυρίες, [γιατί] έκανα μερικές από αυτές τις ταινίες σεξ – σεξουαλικές ταινίες – και αστειευόμαστε τώρα γι’ αυτό, πώς θα ήταν να είχαμε έναν συντονιστή οικειότητας που θα δούλευε μαζί μας…”.

Keywords
Τυχαία Θέματα