Neon Glow: Τα νύχια της Hailey Bieber φωσφορίζουν και τα θέλουμε ASAP!

22:36 15/5/2024 - Πηγή: InStyle
Φανταστείτε το neon μανικιούρ της Hailey Bieber με μία σοκολατένια επιδερμίδα το καλοκαίρι!

Το Coachella φεστιβάλ μπορεί να τελείωσε όμως μία από τις σταρ που έκλεψε την παράσταση ήταν η Hailey Bieber με τα εκθαμβωτικά της νύχια. Και ήταν πράγματι εκθαμβωτικά, αφού λαμποκοπούσαν στο σκοτάδι.

Neon Glow

Η Hailey Bieber

έκανε μια από τις πιο cool εμφανίσεις φορώντας ένα μαύρο bomber jacket σε δερμάτινη υφή και oversized γραμμή συνδυασμένο με… τίποτα από κάτω! Το μακιγιάζ της περιλάμβανε λαμπερή βάση με μια σβησμένη γραμμή eyeliner και πολύ απαλό ροζ χρώμα στα μάτια και τα χείλη, το οποίο ταίριαζε αρμονικά με το μίνιμαλ στιλ της. Αυτό ωστόσο που δεν ήταν και τόσο μίνιμαλ, ήταν τα neon νύχια της στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού.

Το μανικιούρ της Hailey δεν ήταν ένα κοινό neon μανικιούρ. Τα νύχια της είχαν φωσφορίζον γαλαζοπράσινο χρώμα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σκοτάδι.

Credit: Hailey Bieber/InstagramMake it glow!

Η τάση των φλούο χρωμάτων στα νύχια έχει κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς, προσδίδοντας φρεσκάδα και ζωντάνια στο στιλ μας. Αποτελεί μια δήλωση μόδας, που επιτρέπει στην καθεμιά μας να το διασκεδάζει, πόσω μάλλον όταν το μανικιούρ μας φωσφορίζει στο σκοτάδι.

Για να δημιουργήσουμε αυτό το εφέ, η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσουμε ειδικά βερνίκια νυχιών που φωσφορίζουν. Υπάρχουν πολλά brands που προσφέρουν αυτού του είδους τα προϊόντα σε διάφορες αποχρώσεις. Για την εφαρμογή του βερνικιού, κάνουμε απλά τις συνήθεις διαδικασίες για το μανικιούρ μας και εφαρμόζουμε το βερνίκι σε δύο στρώσεις για μέγιστη φωτεινότητα και εφέ.

Επίσης, το φωσφορίζον αποτέλεσμα στο σκοτάδι θα είναι ακόμα πιο έντονο, αν εκθέσουμε τα νύχια μας σε φως για μερικά λεπτά πριν πάμε σε σκοτεινό χώρο. Όσο περισσότερο φως απορροφάται από τα νύχια, τόσο πιο έντονα θα φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Μοναδικό;

Credit: Hailey Bieber/Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα
Neon Glow, Hailey Bieber,ASAP