New Issue Teaser: Όλα όσα θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle

17:28 19/4/2024 - Πηγή: InStyle

H χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη μας υπενθυμίζει πως «ο άνθρωπος έχει μια αστείρευτη δύναμη. Μπορεί να κάνει πράγματα που ούτε ο ίδιος φαντάζεται». Εκείνη το είχε φανταστεί, το είχε βάλει στόχο, δούλεψε σκληρά και κατάφερε να κάνει την απόλυτη επιθυμία της πραγματικότητα. Ένα χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο κι ένα ασημένιο. Επόμενη στάση… οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

Ο σκηνοθέτη, ηθοποιός και παραγωγός Αντρέας Γεωργίου μας επιτρέπει να κρυφοκοιτάξουμε στην ψυχοσύνθεσή του. Εκεί που

οι δυσκολίες μετουσιώθηκαν σε πείσμα, το πείσμα σε θέληση, η θέληση σε διαχρονική επιτυχία.

Η θρυλική σχεδιάστρια Tamara Ralph σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο InStyle Greece. H δημιουργός που έχει υπογράψει με την υψηλή αισθητική της φορέματα που έντυσαν τη Ράνια της Ιορδανίας και τη Meghan Markle, η σχεδιάστρια στην οποία οφείλονται οι εντυπωσιακότερες εμφανίσεις των Όσκαρ μάς ανοίγει την πόρτα του ατελιέ και της προσωπικής της ζωής.

Μαζί μας στο τεύχος Μαΐου και η επιστήμονας Μαρία Μαντζουράνη. Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο της εγχείρημα στο Λονδίνο, φωτογραφήθηκε από τον σύζυγό της, Σπύρο Πώρο και μας μίλησε για την καριέρα και τους ιδιαίτερους στόχους της.

Η μόδα προτείνει χρώμα, τα κοσμήματα έχουν μαξιμαλιστική διάθεση και το μακιγιάζ χρειάζεται μια κατακόκκινη δυναμική στα χείλη.

Πιο αναλυτικά…

Το ταλέντο το θαυμάζεις, από το θείο χάρισμα γοητεύεσαι, στο ανθρώπινο επίτευγμα όμως υποκλίνεσαι. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, έπειτα από χρόνια σκληρής προσπάθειας, κατάφερε να φορέσει στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο και να βρεθεί στην κορυφή του κόσμου.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Ρούλα Ρέβη, Styling: Κατερίνα Κύρκου, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Μαριάννα Μούτσου, Βοηθός φωτογράφου: Ολίνα Κατσαρή

Ένα παρελθόν που μοιάζει με σενάριο. Ένα επιτυχημένο παρόν που σκηνοθέτησε μόνος του με κόπο, πείσμα και ταλέντο. Κι ένα μέλλον που χτίζεται στα θεμέλια της απόλυτης ειλικρίνειας. Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός Αντρέας Γεωργίου μάς επιτρέπει γενναιόδωρα να ρίξουμε μια ματιά στην ψυχοσύνθεσή του.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος, Styling: Ναταλία Μπαλτά, Grooming: Μαριάννα Μούτσου,Βοηθοί φωτογράφου: Μάριος Μπαμπούρης, Γιώργος Καπράνος

Μια αποκλειστική συνέντευξη της θρυλικής Tamara Ralph, που φέτος είχε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα Όσκαρ.

Credit: InStyle Greece

H Μαρία Μαντζουράνη θα μπορούσε να είναι μοντέλο, αλλά αφοσιώθηκε στην επιστημονική της καριέρα. Λίγο πριν ξεκινήσει, όμως, στο Λονδίνο το νέο της εγχείρημα, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το InStyle Greece από τον Σπύρο Πώρο, μπροστά από εμβληματικά κτίρια, φορώντας ρούχα Ελλήνων δημιουργών.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Spiros Poros, Styling: Panos Pitsilidis

Τα σωστά βήματα για την περιποίηση των ματιών ώστε να δείχνουν πάντα ξεκούραστα, ακόμα και όταν δεν έχουμε κοιμηθεί αρκετά.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Jasmin Pohlmann,Μακιγιάζ-Μαλλιά: Timo Pravitianos, Styling: Uwe Volland,Καλλιτεχνική διεύθυνση: Stefanie Roth, Μοντέλο: Heidi Rauch (Modelwerk)

Ένα κόκκινο κραγιόν, τρία διαφορετικά looks. Ο «βασιλιάς των κραγιόν», που φωτίζει το πρόσωπο και τονώνει την αυτοπεποίθησή μας, παραμένει ένα από τα πιο διαχρονικά στοιχεία του μακιγιάζ και μας συνοδεύει κάθε στιγμή της μέρας.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Anthony Parmelee,Μακιγιάζ-Μαλλιά: Colleen Stone (creativemanagement), Styling: Liz Daniels, Μοντέλο: Evile (Elite Management Worldwide)

Αν υπάρχει μια εποχή όπου ο μαξιμαλισμός στα κοσμήματα είναι απαραίτητος, είναι αυτή που διανύουμε.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Sofia Brunet, Styling: Sergi Padial, Marc Juan Comunicación: Fashion Agency, Μοντέλο: Jill Mo (Uniko), Μακιγιάζ-Μαλλιά: Eva García

Μια βραδιά αποπλάνησης ταιριάζει ιδανικά με looks τολμηρά και υπερβολικά.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Ander Galindo Clavijo, Styling: Bonnie Martinez, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Ibar Vacino,Μοντέλο: Inés Chirino (Fifth Models), Βοηθοί φωτογράφου: Mara Rodriguez, Eduardo Bofill,Βοηθοί styling: Katie Mchenry, Jara De Luis

Μια ταράτσα με θέα το αστικό τοπίο της Θεσσαλονίκης και μια ισχυρή δόση στιλ αρκούν για να νιώσουμε ότι είμαστε στην κορυφή του κόσμου.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Tanja Tremel, Styling & concept: Joana Claro,Μοντέλο: Elena Tzolopoulou, (nolimitsmodels.gr), Μακιγιάζ-Μαλλιά: Timo Pravitianos

Keywords
Τυχαία Θέματα