Put a ring on it -Η εποχή των chunky δαχτυλιδιών αρραβώνων είναι εδώ

Αν και οι τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνων εξελίσσονται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς από ό,τι οι περισσότερες άλλες τάσεις της μόδας και των αξεσουάρ, στην κατηγορία των εκλεκτών αυτών κοσμημάτων παρατηρείται μια σαφής αλλαγή το τελευταίο διάστημα.

Στη θέση των ντελικάτων σχεδίων με λεπτές βέρες και μικρή πέτρα, κερδίζουν έδαφος τα ογκώδη δαχτυλίδια αρραβώνων, που περιλαμβάνουν φαρδύτερες βέρες και πιο στιβαρές βάσεις που προορίζονται για μεγαλύτερες πέτρες και διαμάντια, πολλές φορές σε στιλ signet ring,

δηλαδή δαχτυλιδιού σφραγίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AZLEE (@azlee_)

Όλα δείχνουν ότι τα λεπτοδουλεμένα κομμάτια έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα έναντι των βαρύτερων δαχτυλιδιών – και δεν είναι πλέον αποκλειστικά για ειδικές περιστάσεις, αλλά φοριούνται καθημερινά. Τα λεπτά και διακριτικά μονόπετρα ήταν μια δικαιολογημένη αντίδραση στις βαρύτερες σιλουέτες που ήταν δημοφιλείς για χρόνια ξεκινώντας από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRENT NEALE (@brentnealejewelry)

Ο λόγος που οι γυναίκες δείχνουν να τα προτιμούν, είναι από τη μία πλευρά ότι προσφέρουν μεγαλύτερο οπτικό αντίκτυπο σε μια σειρά από διαφορετικά budgets κάτι που δεν συμβαίνει πάντα με τα μονόπετρα διαμάντια, αυξάνοντας έτσι την ελκυστικότητά τους. Eπιπλέον τα λεπτά μονόπετρα δείχνουν πιο ευαίσθητα σε σχέση με τα chunky. Ενώ τα διαμάντια μπορεί να είναι τα πιο ανθεκτικά από όλους τους λίθους, εξακολουθούν να είναι φυσικοί πολύτιμοι λίθοι και η προστασία τους με ένα πιο φαρδύ πλαίσιο είναι απλώς ένας τρόπος για να έχετε μια αίσθηση ασφάλειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Retrouvaí (@retrouvai)

Ακόμα η στροφή σε ένα τόσο διαφορετικό, πολύ πιο επιβλητικό στιλ, έχει τις ρίζες της στην επιθυμία για κάτι που να δείχνει πιο φρέσκο και πραγματικά μοναδικό. Οι γυναίκες έχουν κουραστεί να βλέπουν τα ίδια στιλ και αναζητούν σχέδια μοντέρνα και ιδιαίτερα, διαφορετικά από αυτά που φορούν όλες οι άλλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shahla Karimi (@shahlakarimi_jewelry)

Επιπλέον, σε μια πιο συναισθηματική προσέγγιση υπάρχει νόημα στο βάρος του μεγαλύτερου δαχτυλιδιού, που συμβολίζει κάτι το πιο ουσιαστικό για να σηματοδοτήσει το ζευγάρι μια δέσμευση τέτοιου μεγέθους και σημασίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AZLEE (@azlee_)

Θυμάστε τα δαχτυλίδια-ρολόγια; Mαντέψτε… Επιστρέφουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα