Αγέραστη η Vera Wang – Ετοιμάζεται να κλείσει τα 75 και νιώθει πίεση

22:34 14/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Vera Wang θα κλείσει τα 75α γενέθλιά της στις 27 Ιουνίου και ήδη σκέφτεται την ξεχωριστή της ημέρα. Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, δεν ξέρει ακόμη πώς θα γιορτάσει το ορόσημο.

“Τα σχέδια για τα γενέθλια είναι στον αέρα. Θέλω να πω ότι τα 75 είναι μεγάλη πίεση”, είπε στο PEOPLE η βασίλισσα της νυφικής μόδας η οποία στα 74 της χρόνια δείχνει να αψηφά τον χρόνο και να μην

δείχνει καν την ηλικία της. Μιλώντας στο People από τα παρασκήνια του Fashion Scholarship Fund Gala σημείωσε ότι αν και δεν ξέρει πώς θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά της, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει τούρτα: “Είμαστε άνθρωποι της τούρτας, όπως μπορείτε να καταλάβετε”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERA WANG (@verawanggang)

Ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν είναι ακόμη στα σκαριά, η Wang κοιτάζει στο μέλλον. “Νομίζω ότι ίσως λίγο σαν τον Warren Buffett [93 ετών] ή τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ [η οποία ήταν στον θρόνο για 70 χρόνια έως τα 96 της], εγώ απλά θα συνεχίσω να προχωράω γιατί νιώθω ότι είμαι σε θέση να κάνω την καλύτερη δουλειά μου όλο και περισσότερο. Προσπαθώ πραγματικά να σέβομαι αυτό μέσα μου, αυτή τη φωνή μέσα μου, που νιώθω πολύ χαρούμενη που δημιουργώ. Αυτό είναι το ζητούμενο, πραγματικά“.

Είναι το είδος της αυτοδυναμίας που κράτησε την ίδια και την εταιρεία μόδας της να κυριαρχεί – στον τομέα των νυφικών. Φέτος, το brand της Vera Wang θα γιορτάσει επίσης την 34η επέτειό της. “Είναι μια πολύ μεγάλη χρονιά για εμάς”, λέει η ίδια

Keywords
Τυχαία Θέματα