Μεγάλες αλλαγές για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry – Φέρνουν… βρετανικό αέρα στην ομάδα τους

17:39 23/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ανακατατάξεις και αλλαγές φέρνουν στην ομάδα δημοσίων σχέσεων η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, θέλοντας να ενισχύσουν την εικόνα τους. Και μάλιστα, το σχέδιό τους περιλαμβάνει και μία σημαντική πρόσληψη στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να τονώσουν τις δημόσιες σχέσεις τους στην πατρίδα του πρίγκιπα Harry.

Η πρώην διευθύντρια Παγκόσμιας Επικοινωνίας Miranda Barbot προήχθη στον ρόλο της αντιπροέδρου Προγραμμάτων και Λειτουργιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με το

PEOPLE. Στη θέση της, ο Charlie Gipson και ο Kyle Boulia εντάχθηκαν στο γραφείο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ ως στελέχη επικοινωνίας, και οι δύο αναφέρονται στην Ashley Hansen, η οποία παραμένει επικεφαλής επικοινωνίας του ζευγαριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Ο Gipson, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αναλαμβάνει τον ρόλο του διευθυντή επικοινωνίας, λειτουργώντας ως σημείο επαφής για τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών του στη διαχείριση εμπορικών σημάτων και στις δημόσιες σχέσεις, ο Gipson έχει ηγηθεί εκστρατειών για πελάτες όπως το Instagram, η Samsung και η HARIBO.

Ο Boulia είναι ο νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου και διευθυντής επικοινωνίας για τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, με έδρα το Λος Άντζελες. Προηγουμένως εργαζόταν στην κορυφαία παγκόσμια εταιρεία ταλέντων, αθλητισμού, ψυχαγωγίας και παροχής συμβουλών United Talent Agency.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ίδρυσαν το Ίδρυμα Archewell, το 2020, λίγο μετα την παραίτησή τους από τους πριγκιπικούς τους ρόλους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Έχουν επίσης συμφωνία παραγωγής με το Netflix, συμπεριλαμβανομένων των δύο πρόσφατα ανακοινωθέντων πρότζεκτ τους: μια σειρά που επιμελείται η Meghan και η οποία θα “γιορτάζει τις χαρές της μαγειρικής και της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας” και μια σειρά που θα “παρέχει στους θεατές μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο”, ένα άθλημα που ο Harry έχει παίξει για δεκαετίες.

Αφού χώρισε τους δρόμους της με το Spotify πέρυσι, η Meghan υπέγραψε νέα συμφωνία για podcasting με τη Lemonada Media.

H είδηση για τη στελέχωση της ομάδας τους έρχεται λίγες εβδομάδες αφού το ζευγάρι εγκαινίασε έναν νέο ιστότοπο, το sussex.com. Η νέα σελίδα περιλαμβάνει μια καταγραφή των τελευταίων τους προσπαθειών και έργων, βιογραφικά και συνδέσμους προς το Ίδρυμα Archewell και τον κόμβο Archewell Productions.

Keywords
Τυχαία Θέματα