Οι διάσημοι απαντούν: Πώς θα διατηρήσουμε τα ρούχα μας έτσι ώστε να τα «περάσουμε» στα παιδιά μας

13:21 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η αποθήκευση και η μετάδοση statement κομματιών ρούχων από γενιά σε γενιά είναι μια πρακτική που επιβεβαιώνει ότι το στιλ είναι κληρονομιά. Οι διάσημες μαμάδες του Hollywood δεν φοράνε απλά τις τάσεις της μόδας. Αντίθετα, δημιουργούν ένα στιλ που αναδεικνύει την προσωπική τους ιστορία και τη στιλιστική τους ταυτότητα. Αυτό αναδεικνύει την αξία της συναισθηματικής σύνδεσης με τα ρούχα και την ιστορία που κρύβουν πίσω από αυτά.

Η σημασία της αποθήκευσης

Για τα παιδιά των διασημοτήτων, τα κομμάτια από τις ντουλάπες των μητέρων

τους είναι κάτι παραπάνω από απλά ρούχα. Είναι κληρονομιές, μια σύνδεση με την καριέρα και τις σημαντικές στιγμές της ζωής των διάσημων γονέων τους. Αυτά τα ρούχα αποτελούν μια ζωντανή αφήγηση της ιστορίας της οικογένειάς τους και εμπνέουν τη συνέχιση της μόδας μέσα από τις γενιές.

Η αποθήκευση των κληρονομικών κομματιών θέλει προσοχή και φροντίδα. Τα ρούχα πρέπει να διατηρούνται σε συνθήκες που δεν επιτρέπουν την υγρασία ή την υπερβολική θερμότητα, ενώ η χρήση υλικών που αφήνουν τα ρούχα να «αναπνέουν» για την αποθήκευσή τους είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ποιότητάς τους.

Διάσημες μαμάδες και κληρονομικό στιλ

Οι διάσημες μαμάδες του Hollywood όχι μόνο έχουν εντυπωσιακές καριέρες στον κινηματογράφο και τον κόσμο της ψυχαγωγίας, αλλά είναι επίσης γνωστές για το εκλεκτικό τους στιλ και την αγάπη τους για τη μόδα. Με αφοσίωση στη δημιουργία μιας συναρπαστικής κληρονομιάς μόδας, αυτές οι γυναίκες έχουν μεταφέρει αρχειακά κομμάτια από τις προσωπικές τους ντουλάπες στα παιδιά τους, αφήνοντας ένα ανεκτίμητο κληροδότημα μόδας στις επόμενες γενιές. Ποιες είναι αυτές;

Η Carys Zeta Douglas φόρεσε το ροζ μεταξωτό και δαντελωτό φόρεμα που φορούσε η μητέρα της Catherine Zeta-Jones στα βραβεία MTV Movie Awards του 1999. Το φόρεμα αυτό είχε εντυπωσιάσει το κοινό της εποχής και η Carys το αναβίωσε με στιλ σε διάφορες εκδηλώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PopCulture (@popculture)

Η Apple Martin επίσης φόρεσε το μαύρο φόρεμα Alexander McQueen που είχε φορέσει η μητέρα της στα βραβεία Oscar του 2002. Αυτό το φόρεμα είχε προκαλέσει συζητήσεις εκείνη την εποχή και η Apple το ανέδειξε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη velvey (@velvetcoke)

Credit: Gwyeneth Paltrow/Instagram

Και στην οικογένεια Pitt-Jolie τα κληρονομικά κομμάτια έχουν μεγάλη αξία. Η Zahara φόρεσε ένα ασημένιο φόρεμα που είχε φορέσει η Angelina στην πρεμιέρα της ταινίας “Eternals” το 2021. Ενώ και η Shiloh φόρεσε ένα άλλο φόρεμα από τη μητέρα της σε μια άλλη επίσημη εκδήλωση.

Το μέλλον της μόδας

Το να διατηρήσει κανείς τα αγαπημένα ρούχα για τα παιδιά του δεν είναι μόνο μια πράξη συναισθηματικής σύνδεσης. Είναι μια στάση ζωής. Με την πάροδο του χρόνου, τα αρχειακά κομμάτια δείχνουν ακόμα πιο ανεκτίμητα και σημαντικά. Αναδεικνύουν τη διαχρονική αξία της μόδας και τη συναισθηματική τους σημασία. Κι επίσης, είναι ένας πιο βιώσιμος τρόπος να ντυθούμε με ποιοτική μόδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα