Πέθανε η ηθοποιός του Grease Susan Buckner στα 72 της

12:08 8/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός Susan Buckner, γνωστή από τον ρόλο της μαζορέτας Patty Simcox στην ταινία Grease του 1978 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Δεν δόθηκε στη δημοσιότητα αιτία θανάτου.

“Η Susan πέθανε ειρηνικά στις 2 Μαΐου περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της”, σύμφωνα με τη Melissa Berthier, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της οικογένειας.

Sending love

to the family and friends of Susan Buckner, who played Patty Simcox in ‘Grease’. She sadly passed away at the age of 72.

In her later years, she devoted her time to directing children’s theater and taught dance at a gym in FL.

She was the most, to say the least. pic.twitter.com/aA62s9tcbr

— OnStage Blog (@OnstageBlog) May 7, 2024

“Το φως που έφερνε σε κάθε δωμάτιο θα μας λείψει για πάντα”, είπε στο PEOPLE η κόρη της Buckner, Samantha Mansfield. “Ήταν μαγική και ήμουν πολύ τυχερή που την αποκαλούσα την καλύτερή μου φίλη“.

#RipSusanBuckner
Susan Buckner, who played cheerleader Patty Simcox in ‘Grease,’ dies at 72. pic.twitter.com/977Dr2jpCb

— Sanford&Son And The Jeffersons Fan Page (@SonAndPop) May 8, 2024

Γεννημένη το 1952 στο Σιάτλ, η Buckner έγινε γνωστή στα καλλιστεία, κερδίζοντας τη θέση της Miss Washington το 1971, πριν εκπροσωπήσει την πολιτεία στον διαγωνισμό Miss America την επόμενη χρονιά.

Η Buckner αξιοποίησε την εμπειρία της στα καλλιστεία στη βιομηχανία του θεάματος και έγινε μέλος των Golddiggers, ενός γυναικείου συγκροτήματος τραγουδιού και χορού που εμφανίστηκε στο The Dean Martin Show.

This one hurts Susan Buckner mostly known as Patty Simcox, rest in peace beautiful angel. pic.twitter.com/PPqH8Kek7e

— Rhyder (@rhyderlight) May 8, 2024

Έκανε επίσης εμφανίσεις στο The Mac Davis Show, στο Sonny and Cher και στο The Brady Bunch Variety Hour. Ωστόσο, ήταν ο δευτερεύων ρόλος της στο Grease που θα έκανε την Buckner γνωστό πρόσωπο σε εκατομμύρια Αμερικανούς. Κατέκτησε τον ρόλο της Patty Simcox, της αεικίνητης μαζορέτας που μοιραζόταν την οθόνη με την Olivia Newton-John.

Susan Buckner, best known to moviegoers as ‘Grease’s bubbly cheerleader Patty Simcox, died peacefully surrounded by loved ones in Miami on May 2 https://t.co/b0U6yIQIW5

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) May 7, 2024

Αν και συνέχισε να παίζει τη δεκαετία του 1980, το Grease παρέμεινε ο καθοριστικός ρόλος της καριέρας της.

Αφού έπαιξε σε σειρές όπως το The Love Boat και το The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries, και σε ταινίες όπως το Police Academy 6: City Under Siege, η Buckner άφησε τη βιομηχανία του θεάματος για να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της. Αργότερα, σκηνοθέτησε παιδικό θέατρο σε δημοτικό σχολείο της Φλόριντα και δίδαξε χορό ως εκπαιδεύτρια σε γυμναστήριο στο Coral Gables.

Keywords
Τυχαία Θέματα