Σπάνια συνέντευξη για τον Johnny Depp – “Ένα κομμάτι μου είναι αποκομμένο από τον κόσμο”

22:08 3/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Johnny Depp σε μια σπάνια εξομολόγηση από καρδιάς μιλά για τη ζωή του και την απομόνωση του, ενώ βρίσκει τα συνδετικά στοιχεία ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόσφατο κινηματογραφικό ήρωα που υποδύεται.

Ο 60χρονος σταρ πρωταγωνιστεί ως βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ’ στη γαλλική ταινία Jeanne du Barry, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τις 2 Μαΐου,

αφού άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών το 2023. Με την κυκλοφορία στις αίθουσες έρχεται και μια συνέντευξη με τον Depp, την οποία πήρε ο Mark Salisbury μέσα στο σπίτι του ηθοποιού στο Λονδίνο.

Σχετικά με τον χαρακτήρα του στην πραγματική ζωή, ο Depp δήλωσε: “Νομίζω ότι για κάποιον σ’ αυτήν τη θέση, και πάλι, κάποια από αυτά τα πράγματα έχουν απήχηση για εμένα – όχι ότι είμαι βασιλιάς οποιουδήποτε είδους“.

“Αλλά έχει απήχηση ακριβώς με την έννοια ότι αυτός ο τύπος, μέσα στον κύκλο του, ας πούμε, μέσα στον κόσμο του, έπρεπε να είναι διαθέσιμος κατά κάποιο τρόπο ανά πάσα στιγμή. Και όμως, κατά μία έννοια, ήταν κρυμμένος και ζούσε τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο”, δήλωσε ο ηθοποιός. “Έτσι, τα στρώματα μεταξύ αυτού και του πραγματικού κόσμου, αρχίζουν να γίνονται πιο πυκνά και πιο περίεργα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Και πρόσθεσε ο Depp: “Κάποιες φορές ήταν κάτι τέτοιο για μένα. … Σίγουρα δεν θα παραπονιόμουν ποτέ γι’ αυτό, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σου που είναι κάπως αποκομμένο από τον κόσμο. Όπου, αν βγεις έξω, γίνεται περίεργο, καταλαβαίνεις; Απλά γίνεται περίεργο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα