Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (17/5) – Κριοί επικοινωνείτε μοναδικά με νέα πρόσωπα

08:10 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και δημιουργεί στα ζώδια εσωτερική ένταση, συναισθηματική εξάρτηση και πίεση. Ανταγωνισμός στις αισθηματικές σχέσεις, προσοχή στις χειριστικές και τοξικές συμπεριφορές.

Κριός

Η ένταση επηρεάζει την σχέση σου, ωστόσο μπορείς να δείξεις το ενδιαφέρον σου,

στον/στην σύντροφό σου. Νέα γνωριμία από τον φιλικό περίγυρο, σε εντυπωσιάζει και η μεταξύ σας επικοινωνία είναι μοναδική.

Ταύρος

Αν εκφράσεις όσα νιώθεις θα αποφύγεις καβγάδες και εντάσεις που προκαλούν ψυχρότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέο πρόσωπο μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου και αντιλαμβάνεσαι πως πλέον είναι η στιγμή να δώσεις βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα.

Δίδυμος

Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και ο/η σύντροφός σου, στο ανταποδίδει. Η εξωστρέφεια σε βοηθά να συναντήσεις νέα άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσένα.

Καρκίνος

Αν είσαι αδέσμευτος/η, επιστρέφει στη ζωή σου πρόσωπο από το παρελθόν και αυτό σε χαροποιεί. Απόφυγε την κυκλοθυμική διάθεση και άφησε τον ρομαντισμό να οδηγήσει τα βήματά σου.

Λέων

Η τρυφερότητα δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται ξαφνικά και σε αναστατώνουν. Τώρα, μπορείς να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου.

Παρθένος

Καινούργιες γνωριμίες σε βοηθούν να βρεις τους στόχους σου και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Ζεις μοναδικές στιγμές χαράς και αγάπης με τον/την σύντροφό σου.

Ζυγός

Η σχέση με τον άνθρωπό σου, σου δίνει την αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που δημιουργεί προβλήματα σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Συγκρούεσαι με τον/την σύντροφό σου καθώς γεγονότα, σας αιφνιδιάζουν και σας απομακρύνουν. Κεραυνοβόλοι έρωτες μπαίνουν στη ζωή σου και αλλάζουν τις πεποιθήσεις σου.

Τοξότης

Οι πνευματικές αναζητήσεις νέων ατόμων σε γοητεύουν και σε εντυπωσιάζουν. Οι ευκαιρίες για διασκέδαση δημιουργούν υπέροχες στιγμές στην συντροφική σου ζωή.

Αιγόκερως

Αφήνεις πίσω τις ανασφάλειες και περνάς ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η κυκλοθυμία δεν σου επιτρέπει να αφιερωθείς στο φλερτ και σε νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου.

Υδροχόος

Μην υπερβάλεις και μην υπόσχεσαι καθώς μόνο προβλήματα θα προκαλέσεις στην σχέση με το ταίρι σου. Προσοχή σε νέο πρόσωπο που κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου. Πριν το εμπιστευτείς σκέψου ότι μπορεί να σε πληγώσει.

Ιχθύς

Εντυπωσιάζεις με την αυτοπεποίθησή σου, ωστόσο οι υπερβολές ενοχλούν τους γύρω σου. Ο εγωισμός που σε διακατέχει, λειτουργεί αρνητικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα