Το ένα και μοναδικό υλικό που απογειώνει τα αυγά σκραμπλ που φτιάχνουμε στο σπίτι

Τα αυγά σκραμπλ είναι μια απλή συνταγή, που ενώ θεωρείται σχετικά δύσκολο να πάει στραβά, είναι και κάπως δύσκολο και να τελειοποιηθεί.

Kι όμως ο χρήστης του TikTok και πρώην σεφ @SenpaiKai9000, ο οποίος εργάστηκε σε κουζίνες με αστέρια Michelin, έχει μερικές συμβουλές για να κάνουμε ακόμα και αυτό το πιάτο συναρπαστικό.

Σε ένα σύντομο

βίντεο με τίτλο «Γιατί τα αυγά στα εστιατόρια είναι καλύτερα», μοιράστηκε μερικές συμβουλές για το πώς θα μετατρέψουμε ένα από τα πιο συνηθισμένα πρωινά σε μια «απαλή και πεντανόστιμη τελειότητα»

Πώς; Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη. Το μυστικό δεν κρύβεται παρά σε ένα τεράστιο κομμάτι βουτύρου.

Το βούτυρο εμποδίζει τα αυγά σκραμπλ να σκληρύνουν πολύ και να αποκτήσουν δυσάρεστη λαστιχωτή υφή. Έτσι παραμένουν τρυφερά και υγρά.

Πώς θα προσθέσουμε το βούτυρο Αρχικά σπάμε έξι αυγά σε ένα τηγάνι Στη συνέχεια, προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ, το οποίο έχουμε αναμείξει με λίγο νερό για να δημιουργηθεί ένας πολτόςΣυνεχίζουμε ανακατεύοντας τα αυγά σε μέτρια φωτιά Έπειτα, προσθέτουμε - όσο υπερβολικό κι αν μας ακούγεται - τρεις κουταλιές της σούπας βούτυρο και ανακατεύουμε και πάλι πολύ καλάΣταματάμε το μαγείρεμα μόλις δέσουν τα αυγά 

Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε.

Related...Βραστά αυγά: Ακριβώς τόσες μέρες διατηρούνται στο ψυγείοΤο μεγάλο μυστικό για να φτιάξουμε τέλεια και λαμπερά αυγά μάτιαΔιάσημοι σεφ αποκαλύπτουν τα μεγάλα μυστικά της τέλειας γαλλικής ομελέτας
Keywords
Τυχαία Θέματα
Το ένα και μοναδικό υλικό που απογειώνει τα αυγά σκραμπλ που φτιάχνουμε στο σπίτι,