Επί ποδός η αστυνομία της Γαλλίας για το Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ!

21:10 5/4/2022 - Πηγή: seleo

Επί ποδός για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ βρίσκεται η γαλλική ομοσπονδία.

Οι Γάλλοι σημειώνουν ότι προηγήθηκαν πολλές συναντήσεις ανάμεσα στο αρχηγείο της αστυνομίας της Μασσαλίας με τους επιτελείς της Μαρσέιγ και τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να εφαρμοστούν απόλυτα όλα τα μέτρα.

Μάλιστα, σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται και με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έλαβαν εγγράφως οδηγίες που οφείλουν να σεβαστούν. Οι κινήσεις των οπαδών του

ΠΑΟΚ, δεδομένου πως αναμένονται περισσότεροι από 3.000 στη Μασσαλία, θα… εποπτεύονται από την αστυνομία ενώ θα κατευθυνθούν στο γήπεδο από το κέντρο της πόλης.

Στο Βελοντρόμ θα τοποθετηθούν στη «ζώνη επισκεπτών» ενώ όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρεθούν αλλού, μεμονωμένα, θα μεταφέρονται απευθείας εκεί. Γύρω από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ θα δημιουργηθούν ουδέτερες ζώνες θεατών!

Αξίζει δε να αναφερθεί πως από αύριο στις 6:00 μ.μ. έως την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 11:59 μ.μ θα υπάρχουν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα που αφορούν την μετακίνηση των οπαδών.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας και αρκετές μονάδες κινητών δυνάμεων θα βρεθούν γύρω από το γήπεδο, θα έχουν παρουσία στα ΜΜΜ και στο κέντρο της πόλης της Μασσαλίας για να αποτρέψουν οποιαδήποτε «απαγορευμένη» συγκέντρωση και να επέμβουν άμεσα μόλις κριθεί αναγκαίο…

Πηγή: sfina.gr

Το άρθρο Επί ποδός η αστυνομία της Γαλλίας για το Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ! εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα