Χανιά: Αναστάσιμο μενού με παραδοσιακές γεύσεις στην καλύτερη εκδοχή τους!

Το ξενοδοχείο The Chania, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου διοργανώνει στον χώρο του εστιατορίου του ένα ξεχωριστό δείπνο, με ένα ειδικά διαμορφωμένο αναστάσιμο μενού.

Ο chef με την ομάδα του έχουν βάλει τα δυνατά τους ώστε να προσφέρουν αυτό που περιμένει κανείς από ένα παραδοσιακό αναστάσιμο δείπνο, προσθέτοντας τη δική τους ξεχωριστή γαστρονομική «πινελιά».

Τα καλύτερα τοπικά προϊόντα δίνουν ζωή στα ιδιαίτερα περιποιημένα πιάτα της βραδιάς. Άλλωστε η συγκεκριμένη μέρα επιτάσσει γεύσεις καθαρές

και αυθεντικές. Γεύσεις που παραπέμπουν σε οικογενειακό αναστάσιμο τραπέζι, με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση που αξίζει να δοκιμάσετε…

Κάπου εκεί… στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου The Chania, αφεθείτε στην εξαιρετική θέα που χαρίζουν τα Λευκά Όρη και βιώστε την πιο ξεχωριστή Ανάσταση της ζωής σας!..

Το δείπνο είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, έτσι ώστε μετά τις 23:00 όσοι προσκεκλημένοι το επιθυμούν, να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Παναγία Τριμάρτυρη (μόλις 2 λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο) και να βιώσουν το μυστήριο της Ανάστασης του Κυρίου.

Φυσικά, είναι καλοδεχούμενοι οι εξωτερικοί επισκέπτες που επιθυμούν να γευτούν το ξεχωριστό αυτό αναστάσιμο μενού.

Οι θέσεις του εστιατορίου είναι περιορισμένες, οπότε κάντε την κράτησή σας έγκαιρα.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 28210 90002 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Αναστάσιμο,chania, anastasimo