Χρυσός Χορηγός των «Διαλόγων της Νισύρου» ο Όμιλος ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.

Οι «Διάλογοι της Νισύρου» διοργανώνονται και πραγματοποιούνται ετησίως από το Ίδρυμα «Γεώργιος Μ. ΜίχαλοςΑειφορία της Νισύρου» ΑΜΚΕ, και τελούν υπό την Αιγίδα Οικουμενικού Πατριαρχείου. Έχουν καθιερωθεί ως ένας ετήσιος θεσμός, ο οποίος τροφοδοτεί σταθερά τον δημόσιο διάλογο για τα ζητήματα των γεωπολιτικών της Ανατολικής Μεσογείου, του περιβάλλοντος και της νησιωτικότητας, με έμφαση στους τομείς της ενέργειας και της ασφάλειας, σε συνάρτηση

με την ακριτική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Οι φετινοί «Διάλογοι της Νισύρου» διεξάγονται στο ομώνυμο νησί στο διάστημα 4 – 7 Ιουλίου, με κεντρικό θέμα «Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειος: Γεωπολιτική, Ενέργεια, Νησιωτικότητα» και τέσσερα πεδία Διαλόγων:

Γεωπολιτικές Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και Ενεργειακή Ασφάλεια Κλιματική Αλλαγή: Βιωσιμότητα των Νησιών και της Παράκτιας Ελλάδος Gr-eco και Smart Islands: Παραδείγματα και Προοπτικές Τουρισμός και Υπερτουρισμός: Όρια, Διαχείριση και Οικοτουρισμός

με παρουσίαση της μελέτης του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. και της διαΝΕΟσις: «Στρατηγικό Σχέδιο Οργάνωσης και Ανάπτυξης του Τουρισμού στις περιοχές του Δικτύου Natura 2000»

Η πολύτιμη στήριξη του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε. στους «Διαλόγους της Νισύρου 2024» υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να συνεισφέρει το μέγιστο στην ανάπτυξη των ακριτικών περιοχών.

O Πρόεδρος τους Ιδρύματος Γεώργιος Μ. ΜίχαλοςΑειφορία της Νισύρου» ΑΜΚΕ, κ. Παναγιώτης Γ. Μίχαλος δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή, οι «Διάλογοι της Νισύρου» να φέρουν τη χρυσή στήριξη του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.. Αυτή η σημαντική συνεργασία σηματοδοτεί την σταθερή θέση μας για την προώθηση βιώσιμων λύσεων και πρακτικών σε σχέση με τα περιβαλλοντικά και ενεργειακά ζητήματα, έχοντας πάντα ως στόχο τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής στις ακριτικές περιοχές».

Από πλευράς του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε στους Διαλόγους της Νισύρου, ως χρυσοί χορηγοί. Η φετινή θεματολογία αγγίζει καίρια ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα το μέλλον της χώρας μας και της ευρύτερης περιοχής. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε στις πλούσιες συζητήσεις του συνεδρίου, συμβάλλοντας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στην αναζήτηση λύσεων για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, όπως είναι η ενεργειακή ασφάλεια και η βιώσιμη ανάπτυξη που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω, ιδίως τα ακριτικά νησιά μας στα οποία χτυπά η καρδιά της Ελλάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσός Χορηγός, Διαλόγων, Νισύρου, Όμιλος ΔΕΠΑ Εμπορίας Α Ε,chrysos chorigos, dialogon, nisyrou, omilos depa eborias a e