Ποιοτικό αλεύρι από κατσίγαρο βρήκαν τρόπο να παράγουν στο Ισραήλ

Μόλις το 15% της ελιάς χρησιμοποιείται για την παρασκευή ελαιολάδου, με το υπόλοιπο 85% να απορρίπτεται ως απόβλητα. Ωστόσο, η ισραηλινή start-up PhenOlives έχει ανοίξει νέους δρόμους στη βιομηχανία με την ανάπτυξη μιας καινοτόμου τεχνολογίας που αξιοποιεί αυτά τα απόβλητα. Αντί να αφήνονται να οξειδωθούν και να γίνουν τοξικά, η PhenOlives μετατρέπει τον πυρήνα της ελιάς σε αλεύρι υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία τροφίμων.
Keywords
Τυχαία Θέματα