ΕΔΕ για τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ

10:42 2/4/2024 - Πηγή: Reporter

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες αστυνομικών στη δολοφονία της 28χρονης λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων διέταξε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής.

Υπενθυμίζουμε ότι η 28χρονη είχε πάει αργά χθες το βράδυ στο τμήμα συνοδευόμενη από ένα φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε. Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Η αξιωματικός Υπηρεσίας της είπε να περιμένει μέσα στο ΑΤ, προκειμένου να καλέσει

ένα περιπολικό.

Το θύμα όμως, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, δεν περίμενε και αμέσως μετά βγήκε έξω από το τμήμα, μαζί με το άτομο που την συνόδευε. Παράλληλα, κάλεσε η ίδια από το κινητό τηλέφωνό της το κέντρο της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να πάει ένα περιπολικό στο σημείο. Την ώρα που μιλούσε με το «100», ο 39χρονος, που παραμόνευε, της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε, ενώ ο φίλος της δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο, και με τη συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το θύμα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 39χρονου πρώην συντρόφου του το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

#ΕΔΕ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #Ένορκη_Διοικητική_Εξέταση #αστυνομικό_τμήμα #άγιοι_Ανάργυροι
Keywords
Αναζητήσεις
ede-gia-ti-dolofonia-tis-28chronis-exo-apo-to-at.htm
Τυχαία Θέματα