Πατήσια: 19χρονος εισέβαλε σε σχολείο-Χτύπησε μαθητή, μαχαίρωσε τον διευθυντή

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (26/3) στο 41ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών, στα Πατήσια, όταν 19χρονος υπήκοος Γεωργίας εισήλθε στο Γυμνάσιο και τραυμάτισε ένα μαθητή από τη Νιγηρία καθώς και τον διευθυντή του σχολείου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης, που είναι εξωσχολικός, στις 8.30 μπήκε ξαφνικά στον χώρο του σχολείου και, μόλις είδε τον Νιγηριανό μαθητή, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με σφυρί.

Ο διευθυντής του σχολείου όταν είδε τον 19χρονο

Γεωργιανό να επιτίθεται στον 18χρονο, έσπευσε να τους χωρίσει. Μπήκε στη μέση και τότε ο 19χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι, ευτυχώς ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος τους είπε ότι επιτέθηκε στον μαθητή επειδή είχε τσακωθεί με τον αδελφό του. Ο 19χρονος κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως προχώρησε στη πράξη αυτή επειδή ο Νιγηριανός είχε τσακωθεί με τον μικροτέρο αδερφό του.

#Πατήσια #σχολείο #διευθυντης #μαθητής
Keywords
Τυχαία Θέματα