Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

21:31 2/4/2024 - Πηγή: Reporter

Οργή έχει προκαλέσει στα social media, αλλά και την κοινωνία η νέα γυναικοκτονία με θύμα μία 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους. Οι χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από το χέρι του πρώην συντρόφου της κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου είχε πάει για να καταγγείλει τον 39χρονο, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το

εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα.

Ένα από τα πανό έγραφε «πρωτοβουλία κατά των γυναικοκτονιών, πες την με το όνομά της», ενώ ένα άλλο «καμία άλλη ποτέ ξανά δολοφονημένη, δομές προστασίας, κατοχύρωση του όρου γυναικοκτονία».

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες είχε συλληφθεί το 2019 για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, ενώ, στο παρελθόν, έχει, επίσης, κατηγορηθεί για βίαιη επίθεση σε αστυνομικούς και έχει τρεις εκούσιους εγκλεισμούς σε ψυχιατρείο, δύο για στερητικό σύνδρομο και έναν λόγω συγχυτικών φαινομένων.

Το χρονικό της τραγωδίας

H νεαρή γυναίκα είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων μαζί με έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον 39χρονο, αφού τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Η 28χρονη δε θέλησε να κάνει μήνυση και η αξιωματικός υπηρεσίας της είπε ότι θα καλέσει το 100. Τότε, το θύμα προθυμοποιήθηκε να πάρει μόνο του τηλέφωνο και βγήκε από το Τμήμα. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση, τής επιτέθηκε ο 39χρονος, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι.

Κατά το τηλεφώνημα στο 100, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά, καθώς ο 39χρονος άρχισε να μαχαιρώνει την άτυχη κοπέλα.

#γυναικοκτονία #άγιοι_Ανάργυροι #αστυνομικό_τμήμα #ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Keywords
Αναζητήσεις
sygkentrosi-diamartyrias-gia-ti-gynaikoktonia-stous-agious-anargyrous.htm
Τυχαία Θέματα