Γιώργος Αυτιάς: «Είδα μπροστά μου τον θάνατο», είπε για την περιπέτεια του με τον καρκίνο - «"Πέθανε ο πατέρας σου" μου είπε ο σκηνοθέτης, για 10 δεύτερα σταμάτησαν όλα» (βίντεο)

Γιώργος Αυτιάς: «Είδα μπροστά μου τον θάνατο», είπε για την περιπέτεια του με τον καρκίνο - «"Πέθανε ο πατέρας σου" μου είπε ο σκηνοθέτης, για 10 δεύτερα σταμάτησαν όλα» (βίντεο)ggakisTue, 05/14/2024 - 13:46

Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς, μίλησε για κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του.

Αποκάλυψε τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε το καλοκαίρι του 2023, αλλά και την ώρα που του ανακοίνωσαν,

ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής του, ότι πέθανε ο πατέρας του.

Όπως είπε ο κ. Αυτιάς, υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος του προστάτη που έδειξε εξέταση psa στην οποία υποβλήθηκε. «Πέρσι το καλοκαίρι είχα κάνει μια εξέταση psa. Μου τηλεφωνεί ο γιατρός, μόλις είπα “καλό καλοκαιρι”, μου λέει “ξέχασέ το γιατί αύριο έχεις χειρουργείο”. Ευτυχώς, το προλάβαμε στο τσακ και γι’ αυτό κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξετάσεις», είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και την Άννα Δρούζα το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, ήταν καρκίνος στον προστάτη χωρίς μετάσταση με την πρώτη σκέψη να είναι «θα τα καταφέρεις και θέλω να ζήσω και παράλληλα αλλάζεις πολλά πράγματα όταν περάσεις από ένα τέτοιο στάδιο».

«Είδα μπροστά μου τον θάνατο. Ήρθε η γιατρός να μου κάνει ψυχολογική ενδυνάμωση και της είπα “θα μπούμε τραγουδώντας”. Ήταν να μπω στο χειρουργείο στη 1 μετά το μεσημέρι, αλλά μπήκα από τις 11:30. Ήμουν βέβαιος ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ευγνωμονώ τον γιατρό μου, τον κ. Αρβανιτάκη. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αλλά σας παρακαλώ κάντε εξετάσεις, η πρόληψη είναι το παν», είπε ο κ. Αυτιάς.

Η στιγμή που έχασε τον πατέρα του εν ώρα εκπομπής

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε και για ακόμα μία τραγική στιγμή που συνέβη, ενώ παρουσίαζε την εκπομπή του και στην οποία απευθύνθηκε στον Θεό. Ήταν όταν τον ενημέρωσαν ότι έχασε τον πατέρα του. «Εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης: “πέθανε ο πατέρας σου”. Ήταν 8:10 το πρωί. Για 10 δεύτερα σταμάτησαν όλα, πήρε τον λόγο ο Βερύκιος, σκέφτηκα ότι πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “παμε στο βίντεο”, γιατί είχα πει “ό,τι και αν συμβεί θέλω να μου το λέτε”».

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/aft.png?itok=ijObca8r
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Αυτιάς, Είδα, - Πέθανε,giorgos aftias, eida, - pethane