Στο κόκκινο ο πλανήτης για την επικείμενη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ - Η Τεχεράνη «λαδώνει» τους πυραύλους της για εκτόξευση (φωτό & βίντεο)

Στο κόκκινο ο πλανήτης για την επικείμενη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ - Η Τεχεράνη «λαδώνει» τους πυραύλους της για εκτόξευση (φωτό & βίντεο)egakiSat, 04/13/2024 - 10:12

Στο «κόκκινο» βρίσκεται ο πλανήτης για τον επικείμενο πόλεμο στου Ιράν στο Ισραήλ.

Ο πλανητάρχης προειδοποίησε τους Ιρανούς να μην προβούν σε καμία κίνηση που θα έχει αιματηρές συνέπειες. Ωστόσο, φαίνεται πως παράλληλα οι ΗΠΑ καταγράφουν μετακινήσεις ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων της ισλαμικής

δημοκρατίας και πολεμικές προετοιμασίες.

Αμερικάνικα πολεμικά πλοία ετοιμάζονται να υπερασπιστούν το Ισραήλ.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι σαφές εάν το Ιράν ετοιμάζεται να χτυπήσει από το έδαφός του, εγκαινιάζοντας τη σύρραξη με το Ισραήλ ή εάν επιχειρεί μια αναδιάταξη για την περίπτωση αντεπίθεσης από τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ, οι Αμερικανοί, οι οποίοι θεωρούν ότι η επίθεση θα γίνει με στρατιωτικά drones παρατηρούν μεταξύ άλλων τη μετακίνηση περισσότερων από 100 πυραύλων κρουζ εντός των συνόρων του Ιράν.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, οι ΗΠΑ έχουν δώσει εντολή σε πολεμικά πλοία τους που βρίσκονται στην περιοχή να λάβουν θέσεις μάχης. Οι κινήσεις αυτές από την Ουάσινγκτον αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειάς της να αποφευχθεί μια ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με αμερικανικές πηγές. Άλλες πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι η ιρανική ηγεσία δεν έχει λάβει ακόμα τις τελικές αποφάσεις σχετικά με την επίθεση και ότι «όλα βρίσκονται υπό συζήτηση».

Middle East #Iran has attacked #Israel

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιράν, Ισραήλ -, Τεχεράνη,iran, israil -, techerani