Επίσκεψη Μυλωνάκη – Κεραμέως στη Στέγη Γερόντων Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής

Τη Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Αγίας Παρασκευής «Άγιος Νεκτάριος», επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης μαζί με την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Όπως αναφέρεται σ σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μυλωνάκης παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των ωφελούμενων και ακολούθως μαζί με την υπουργό ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές ενόψει του Πάσχα με τους φιλοξενούμενους

αλλά και το προσωπικό.

Την υπουργό και τον δήμαρχο υποδέχθηκε ο πατήρ Κωνσταντίνος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη αλλά και για την προσφορά των ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο κ. Μυλωνάκης τον συνεχάρη για το εξαιρετικό έργο που κάνει η δομή, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα είναι έμπρακτα στο πλευρό τους, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της μονάδας υπέρ των περίπου 40 ωφελούμενων. Τέλος, ευχαρίστησε και την Ν. Κεραμέως η οποία, όπως ανέφερε, πάντα είναι στο πλευρό της πόλης της Αγίας Παρασκευής.

The post Επίσκεψη Μυλωνάκη – Κεραμέως στη Στέγη Γερόντων Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσκεψη Μυλωνάκη – Κεραμέως, Στέγη Γερόντων Ι Ν, Αγίας Παρασκευής,episkepsi mylonaki – kerameos, stegi geronton i n, agias paraskevis