Οι Τσακιώτες ένωσαν δυνάμεις στη δενδροφύτευση που έγινε στον ομώνυμο Λόφο στην Αγία Παρασκευή

Μετά από κάλεσμα που απηύθυνε η Επιτροπή Κατοίκων Τσακού, μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους στη δενδροφύτευση που έγινε στον Λόφο Τσακού, την Κυριακή 31 Μαρτίου. Στο πλαίσιο της δράσης φυτεύτηκαν συμβολικά οκτώ δένδρα (ελιές και χαρουπιές) στο σημείο όπου έγινε η απαράδεκτη κοπή τεσσάρων πεύκων, με το μήνυμα να είναι ένα: «Δεν μας περισσεύει ούτε ένα δένδρο».

Ακολούθησε συζήτηση/ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις που έχουν γίνει εναντίον της κοπής, την πυροπροστασία του Λόφου και τη διάνοιξη δρόμου στο σημείο, ενώ ανακοινώθηκε και η επόμενη δράση

της Επιτροπής, που θα είναι ο καθαρισμός του χώρου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

«Η δενδροφύτευση έγινε με πρωτοβουλία, κόπο και έξοδα των κατοίκων, που ελπίζουν να αποτελέσουν παράδειγμα συλλογικής διαχείρισης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, ενώ σε αυτή, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αντωνίου (Φυσάει Κόντρα) και Ηλίας Τσιμπουκάκης (Λαϊκή Συσπείρωση).

The post Οι Τσακιώτες ένωσαν δυνάμεις στη δενδροφύτευση που έγινε στον ομώνυμο Λόφο στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα