«Και τι να κάνουμε πόλεμο» η «αντίδραση» της κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις! Βίντεο με τον Μάκη Βορίδη…

«Ε και τι να κάνουμε πόλεμο», η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις! Η «αντίδραση» εκφράστηκε και από τον υπουργό Επικρτατείας Μάκη Βορίδη, όταν ρωτήθηκε στο Open για όσα κάνει και λέει η Τουρκία. Το να μην γίνει -για παράδειγμα- η συνάντηση Μηητσοτάκη-Ερντογάν δεν περνά από το μυαλό του Μάκη Βορίδη, ούτε από την υπόλοιπη κυβέρνηση.Είναι λογικό...Όταν έχεις «καταπιεί» 82 ημέρες με το Oruc Reis να κάνει «τσάρκες» σε ύδατα ελληνικών συμφερόντων , λέγοντας ότι «το παίρνει ο αέρας», μπορείς εύκολα να «καταπιείς»
δηλώσεις ευθείας αμφισβήτησης της κυριαρχίας σου...Δεν παραβλέπουμε τη συγκλονιστική ανοχή που απολαμβάνει ακόμη αυτή η κυβέρνηση εκφράζοντας τέτοιες θέσεις...Μένει να διαπιστωθεί αν η ανοχή αυτή υπάρχει και στην κοινή γνώμη.Η συνέντευξη Βορίδη στο Open για να διαπιστώσετε αν είμαστε υπερβολικοί ή αν πράγματι κάτι δεν πάει καθόλου καλά...

The post «Και τι να κάνουμε πόλεμο» η «αντίδραση» της κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις! Βίντεο με τον Μάκη Βορίδη… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Και, Βίντεο, Μάκη Βορίδη…,kai, vinteo, maki voridi…