«Ως εδώ» είπαν οι αστυνομικοί στο Σύνταγμα! Γιατί διαμαρτύρονται

Πριν από ένα χρόνο το militaire.gr είχε αναδείξει το τεράστιο ζήτημα που είχε προκύψει με στελέχη της ΠΑ -μετεωρολόγοι- που έπαιρναν αποσπάσεις για νησιά του Αιγαίου, αλλά δεν μπορούσαν να βρούν να νοικιάσουν ούτε ένα δωμάτιο με τα χρήματα που τους ενέκρινε η υπηρεσία! Το πρόβλημα είχε προκύψει με γυναίκα μετεωρολόγο και το πρόβλημα έλυσε ένας Παριανός που παραχώρησε το διαμέρισμα του! Το πρωί οι αστυνομικοί της ΠΟΑΣΥ διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης
για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, μεταξύ άλλων αναφέρεται πως: «η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας, αποτελεί ύβρη για το λειτούργημα του αστυνομικού και επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα…Ερχονται να περικόψουν τη δαπάνη για τη στέγαση, αδιαφορώντας αν τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από δικό μας αγώνα, είχε ψηφιστεί το άρθρο 37 του Νόμου 5079/2023, βάζοντας τέλος στην απαράδεκτη διαμονή σε φτηνά ξενοδοχεία».

[caption id="attachment_320194" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320195" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320196" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320197" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320198" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320199" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320200" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320201" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320202" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_320203" align="alignnone" width="1620"] Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)[/caption]

The post «Ως εδώ» είπαν οι αστυνομικοί στο Σύνταγμα! Γιατί διαμαρτύρονται appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα