Formula 1: To «λαμπερό» εξώφυλλο του Χάμιλτον (pics, video)

Εξώφυλλο στο περιοδικό «GQ» έγινε ο Λιούις Χάμιλτον, ο επτάκις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παραχώρησε συνέντευξη στον γνωστό περιοδικό και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το νέο συμβόλαιο με την Ferrari, αλλά και τις δραστηριότητες εκτός της πίστας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

«Όταν πρωτομπήκα στην Formula 1 η ζωή μου περιελάμβανε ξύπνημα το πρωί, τρένο, αγώνες – αγώνες – αγώνες – αγώνες και τίποτα άλλο. Δεν υπήρχε χώρος για τίποτα άλλο. Αυτό που συνειδητοποίησα ήταν ότι το να δουλεύεις συνέχεια δεν θα σε κάνει χαρούμενο, πρέπει να βρεις την ισοροποία στη ζωή σου. Ανακάλυψα ότι ήμουν πραγματικά δυστυχισμένος», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έλειπαν τόσα πολλά, είχα τόσα, άλλα όχι αρκετά για μένα. Αυτό ήταν τρελό γιατί σκεφτόμουν: Είμαι στην Formula 1, πραγματοποίησα το όνειρο μου, είμαι εκεί που θα ήθελα να ήμουν, στην κορυφή και “μάχομαι” για το πρωτάθλημα. Αλλά απλά δεν ήμουν – δεν ήταν ευχάριστο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ Sports (@gqsports)

Παράλληλα ο Χάμιλτον αναφέρθηκε στις δραστηριότητες μακριά από τις υποχρεώσεις της Formula 1. «Ο κόσμος του μηχανοκίνητου είναι σαν μία χιονόμπαλα. Ύπάρχουν τόσα πράγματα να κάνει έξω από αυτό τον χώρο, απλά δεν έχεις χρόνο για να τα εξερευνήσεις. Πιστεύω ότι αν πηγαίνεις κάθε μέρα σε ένα γραφείο, είναι σαν να φοράς τη ζώνη σου. Πρέπει να βρεις κάτι άλλο που μπορεί να σε ηρεμήσεις, να ηρεμήσει το μυαλό σου», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Το μυαλό μου μετακινείται συνεχώς. Έχω πραγματικά, πολύ ζωντανά όνειρα, πρέπει να ξυπνήσω και να τα γράψω. Θα έχω οράματα για κάτι που σχεδιάζω. Ή μερικές φορές είναι μουσική. Μερικές φορές έχω ένα τραγούδι να παίζει στο μυαλό μου. Θα σηκωθώ και θα κατέβω κάτω, θα το παίξω στο πιάνο, θα το ηχογραφήσω και θα γίνει μέρος του κάτι που κάνω. Η μουσική με κρατάει ζωντανό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Τέλος, μεταξύ άλλων, σχολίασε την κριτική που του ασκούν τα ΜΜΕ για τις εξωαγωνιστικές ασχολίες του ο Χάμιλτον. «Καθώς εξερευνούσα τη δημιουργικότητά μου και επίσης πώς να εκφράζομαι. Βίωσα πολλές αντιδράσεις στα μέσα ενημέρωσης. Οι άνθρωποι απλώς με κρίνουν: “Δεν συμπεριφέρεται έτσι ένας οδηγός αγώνων”. “Δεν είναι αυτό που κάνει ένας οδηγός αγώνων.” Η άνοδος του Χάμιλτον συνέπεσε με μια στιγμή που το άθλημα ωρίμαζε παγκοσμίως και τα εταιρικά χρήματα πλημμύριζαν στη F1. Ως αποτέλεσμα, οι τραχύτερες άκρες του αθλήματος λειάνθηκαν και οι αγωνιστές που αψηφούσαν τον θάνατο των προηγούμενων εποχών αντικαταστάθηκαν από μια ομάδα ασφαλών χαρακτήρων που έδειχναν περιορισμένη προσωπικότητα εκτός πίστας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Keywords
Τυχαία Θέματα