Από 30… 300 – Αυτό θα ζητήσει η ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου

Η απόφαση που πάρθηκε από τη σύσκεψη στην ΕΠΟ ήταν να πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, δίχως την παρουσία κόσμου, με την κάθε ομάδα να παίρνει από 30 προσκλήσεις.

Μπαλτάκος για Παναθηναϊκό: «Δεν ήθελε φιλάθλους στον τελικό!»

Όμως με ανακοίνωσή της η ελληνική ομοσπονδία ενημέρωσε

πως θα ζητήσει από τον Υπουργό Αθλητισμού ειδική άδεια, ώστε να δοθούν από 300 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα.

Βρούτσης: «Ο τελικός θα έπρεπε να έχει θεατές, αλλά…»

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στη σύσκεψη πέραν της ΕΠΟ μετείχαν εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, εκπρόσωπος της διοίκησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου και εκπρόσωποι της Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης.

Από τη σύσκεψη απουσίαζαν, μολονότι προσκλήθηκαν, εκπρόσωποι της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της απουσίας ειδικών συστημάτων ασφαλείας (κάμερες, τουρνικέ κλπ).

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ζήτησε κάθε ομάδα να διαθέσει από 30 προσκλήσεις, όπως προβλέπει ο νόμος. Παρ’ όλα αυτά, η ΕΠΟ θα ζητήσει ειδική άδεια από τον αρμόδιο υπουργό έτσι ώστε κάθε ομάδα να διαθέσει από 300 προσκλήσεις για την κάλυψη των απολύτως απαραίτητων αναγκών«».

Keywords
Τυχαία Θέματα