Απρόοπτο με Εμβιλά στον Ολυμπιακό

Απρόοπτο με Εμβιλά στον ΟλυμπιακόosinteliΣάβ, 02/13/2021 - 13:11

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς ο Γιαν Εμβιλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος χαφ των "ερυθρόλευκων", ο οποίος αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, κινδυνεύει να απουσιάσει από το ντέρμπι στη "Λεωφόρο", ενώ υπάρχει

μεγάλη ανησυχία και για το ματς με την Αϊντχόφεν για το Europa League.

Ο Εμβιλά ταλαιπωρείται από μία ενόχληση στο πόδι και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το πρόβλημα είναι τέτοιο, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναλόγως με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κριθεί και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς στη "Λεωφόρο", καθώς πάγια θέση του ιατρικού τιμ των "ερυθρόλευκων" είναι η πρόληψη.

Σε καμία περίπτωση οι Πειραιώτες δεν θα ρισκάρουν με τον Γάλλο χαφ, ειδικά αν δεν είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αφού είναι αφενός ακολουθούν κι άλλα σημαντικά παιχνίδια και αφετέρου πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Συναγερμός σήμανε στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς ο Γιαν Εμβιλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα