«Χάλκινος» στο Ευρωπαϊκό ο Ζεϊτουνιάν

Ο ατσάλινος Γιάννης Ζεϊτουνιάν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία των 48 κιλών της Ελευθέρας. Ο Έλληνας πρωταθλητής με καρδιά χιλίων λεόντων στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο έδωσε τον καλύτερό του εαυτό απέναντι στον ανεξάρτητο αθλητή Ισμαΐλ που κατάγεται από την Λευκορωσία και πανηγύρισε με την ψυχή του στο κατάμεστο στάδιο «Γ. Γαλανόπουλος» την άνοδό του στο βάθρο.

Στο παιχνίδι του μεταλλίου ο Ισμαΐλ προηγήθηκε 4-0, ωστόσο ο Ζεϊτουνιάν με την υποστήριξη της εξέδρας, που φώναζε ρυθμικά το όνομά του, βρήκε τη δύναμη να κάνει την μεγάλη

ανατροπή παίρνοντας έξι πόντους, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο το σκορ στο 6-4. Με τον χρόνο να κυλά υπέρ του προσπάθησε να υπερασπίσει το αποτέλεσμα και τελικά τα κατάφερε. Το τελικό 6-6 έδωσε στον Γιάννη τη νίκη, την οποία πανηγύρισε με την ψυχή του.

Η τεράστια προσπάθεια του «χάλκινου» Ζεϊτουνιάν που κατέληξε στο ευρωπαϊκό μετάλλιο ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (15/5). Ο ατσάλινος νεαρός παλαιστής ηττήθηκε από τον Τούρκο Καπλάν, ωστόσο την Πέμπτη (16/5) παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος και έδειξε το ταλέντο του. Η πρώτη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Γιάννης Ζεϊτουνιάν, ήρθε στο πρώτο αγώνα των ρεπεσάζ. Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Βέτρακ από την Σλοβακία σε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις. Ο Ζεϊτουνιάν με δύναμη και ορμή έφτασε στην τεράστια επικράτηση με τεχνική υπεροχή και εξασφάλισε την παρουσία του στον αγώνα για χάλκινο μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα