Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ. 1-1: Χωρίς τύχη δεν... (HL)

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ. 1-1: Χωρίς τύχη δεν... (HL)basket1thanosΚυρ, 02/14/2021 - 18:11

Γουέστ Μπρομ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έδωσαν όλα στο «Χόθρονς» και κερδισμένη βγήκε η... Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Σόλσκιερ κόλλησε στο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου και πλέον υπολείπεται 7 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι (53 έναντι 46 βαθμών).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, άνοιξαν το σκορ με τον δανεικός από την Γαλατασαράι, Εμπαγιέ Ντιανέ μόλις στο 2ο λεπτό αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» αντέδρασαν και ισοφάρισαν

με τον Μπρούνο Φερνάντες (τρομερό τέρμα) λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κυριαρχία των φιλοξενούμενων ήταν ακόμα περισσότερο έντονη αλλά μία το VAR (πήρε πίσω πέναλτι), μία ο γκολκίπερ Σαμ Τζονστόουν δεν επέτρεψαν δεύτερο γκολ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 95ο λεπτό ο Χάρι ΜακΓκουάιρ σημάδεψε το δοκάρι μετά από μία σέντρα και κάπως έτσι ο επίλογος γράφτηκε και το 1-1 δεν άλλαξε ποτέ.

Η Γιουνάιτεντ επικεντρώνεται στο ματς με την Σοσιεδάδ για τους «32» του Europa League (18/02) ενώ η Γουέστ Μπρομ (13 βαθμούς, προτελευταία) ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από 7 ματς χωρίς. Επόμενος αντίπαλος η Μπέρνλι (20/02) εκτός έδρας.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Bromwich Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Bromwich Albion ΑΓΓΛΙΑ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε στο «Χόθορνς» αλλά δεν κέρδισε την προτελευταία Γουέστ Μπρομ (1-1) και έδωσε αέρα 7 πόντων στην πρωτοπόρο συμπολίτισσα της, Μάντσεστερ Σίτι. Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 18:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα