Γουλβς – Μπράιτον 1-0: Ένα γκολ ήταν αρκετό

Το γκολ του Λεμινά ήταν αρκετό για τη Γούλβς να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπράιτον και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Από την άλλη η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι μπορεί να αιφνιδιάστηκε στην αρχή αλλά δεν τα παράτησε καθόλου.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους με τον Λεμινά να ανοίγει το σκορ στο 2’. Η Μπράιτον από τη μεριά της προσπαθούσε να αντιδράσει βρίσκοντας τη καλύτερη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με ένα σουτ του Μπουανόνοτε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

στο 35’. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι και ο Μάντλεϊ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο η Μπράιτον άρχιζε να πιέζει περισσότερο για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα, ο Λιούις Ντανκ, μετά από κόρνερ του Γκρός είχε τη δική του ευκαιρία αλλά αστόχησε. Στο 72’ η Γούλβς κέρδισε φάουλ, με τον Γκρος να το εκτελεί αλλά ο Σα ήταν εκεί για να μπλοκάρει. Στα εναπομείναντα λεπτά η Μπράιτον έπαιρνε πολλές φορές θέση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Σα και η άμυνα εξουδετέρωναν τους «γλάρους». Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπράιτον είχε αλλά μια ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός. Στα επόμενα λεπτά, ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά.

Η Γούλβς πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Κόβεντρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα