Η απάντηση του προέδρου της Παρτίζαν προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Παρτίζαν αντέδρασε για το πανό που σηκώθηκε στην κερκίδα που φιλοξενεί τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Το πανό έγραφε, «Σας… τρέξαμε εμείς, σας έτρεξαν στη Κροατία. Τα αδέρφια σας είναι κλειδωμένα στο σχολείο». 

Αυτό δεν άρεσε στον Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος λίγο μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Παρτίζαν, προέβη στο παρακάτω post:

«Συγχαίρω τον Παναθηναϊκό

για τη νίκη που άξιζε και τις δυνάμεις μας για τον μεγάλο αγώνα. Θέλω να πω στον συγγραφέα αυτού του ξεδιάντροπου μηνύματος ότι η Παρτιζάν είναι ένας σύλλογος κυρίων και η Σερβία είναι πάντα ένας καλός οικοδεσπότης! Αντιμετωπίστε τις απογοητεύσεις σας κάπου αλλού, αφήστε το άθλημα να συνεχίσει να είναι όμορφο όπως είναι».

Čestitam Panatinaikosu na zasluženoj pobedi, i našim mocima na velikoj borbi. Autoru ove bestidne poruke želim da kažem da je Partizan gospodski klub, a Srbija uvek dobar domaćin! Svoje frustracije lečite na nekom drugom mestu, sport ostavite da bude i dalje lep kao što jeste. pic.twitter.com/GGiHKsFZm8

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) January 19, 2024

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βελιγράδι οι οπαδοί της Παρτίζαν είχαν πανό στα ελληνικά με υβριστικό μήνυμα για τον Παναθηναϊκό και τους Κροάτες αδελφούς τους, όπως χαρακτηριστικά έγραφαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα