Κηφισιά: Με πολλές απουσίες η αποστολή της για Ολυμπιακό

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (14/1, 17:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με αρκετά προβλήματα στην άμυνα. 

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μποτία (τιμωρημένος), Λαντρ (τιμωρημένος) και Τσάπαν (θλάση) και έτσι οι μοναδικοί κεντρικοί αμυντικοί που είναι ετοιμοπόλεμοι είναι οι Βαφέας και Σπίνος. 

Εκτός θα είναι και οι Τεττέι και Παπασάββας που συγκέντρωσαν κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι

αυτό, αλλά και οι τραυματίες Σνάιντερλιν και Πρίτσας. 

Από την άλλη, κανονικά στην αποστολή θα είναι ο Σωτήρης Νίνης που επιστρέφει μετά τις 12 Νοεμβρίου και ο νεοαποκτηθέντας Βόσνιος αριστερός μπακ, Ιβάν Μιλίσεβιτς. 

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Σωτήρης Νίνης, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν 

Keywords
Τυχαία Θέματα