Παναθηναϊκός: Αρνητικό επίτευγμα – Από τον Συλαϊδόπουλο στον Τερίμ (video)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπακαι πλέον χρειάζεται νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική ώστε να μην τερματίσει τέταρτος. Αλλιώς, θα πρέπει να κερδίσει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου ώστε να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Παράλληλα, το εύρος της ήττας πάει τους “πράσινους” τρία χρόνια

πίσω.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός δέχθηκε τέσσερα τέρματα σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 16 Μαΐου του 2021, το 1-4 από τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των Playoffs. Είχαν σκοράρει από δύο γκολ οι Μασούρας κι Ελ Αραμπί, ενώ είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Μαουρίσιο.

Πολύ ενδιαφέρον έχει η ομάδα του Παναθηναϊκού στον συγκεκριμένο αγώνα. Προπονητής του “τριφυλλιού” ήταν ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, καθώς είχε απολυθεί μια εβδομάδα πριν-μετά από ήττα από την ΑΕΚ- ο Λάζλο Μπόλονι. Πλέον, είναι ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το UEFA Youth League φέτος.

Επίσης, στην ομάδα του Παναθηναϊκού και βασικός σε εκείνο το ματς ήταν ένας 19χρονος Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο Έλληνας μέσος θα έμενε στους “πράσινους” της Ελλάδας για έναν ακόμη χρόνο, πριν πάρει μεταγραφή στους “πράσινους” της Πορτογαλίας, την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Μετά από ένα χρόνο παρουσίας, θα ερχόταν ξανά στην Ελλάδα, αλλά στον Ολυμπιακό ως δανεικός. Μάλιστα, θα πετύχαινε και γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του για το Κύπελλο.

Τέλος, βασικός σε εκείνο το παιχνίδι αλλά σε θέση εξτρέμ παρακαλώ, ο κορυφαίος παίκτης του “τριφυλλιού” φέτος ο Φώτης Ιωαννίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα