Παναθηναϊκός: Με τριάδα... νέων στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Με τριάδα... νέων στο ντέρμπιntzouaniΣάβ, 02/13/2021 - 21:38


Τα τρία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού και να αγωνιστούν στο ντέρμπι "αιωνίων". 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα επιλέξει σχηματισμό 4-3-3

με τον Διούδη στη θέση του τερματοφύλακα, εφόσον είναι καλά ο αρχηγός του Τριφυλλιού, ενώ στην άμυνα σκέφτεται να επιμένει στη λύση Μολό για το δεξί άκρο της άμυνας και στο δίδυμο Βέλεθ-Σχένκεφελντ, ενώ ο Χουάνκαρ θα βρεθεί στο αριστερό άκρο μετά από δύο παιχνίδια (εξέτισε ποινή καρτών). 

Για τη μεσαία γραμμή, ο 68χρονος προπονητής προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Νιάς ως "καθαρό εξάρι", καθώς και στην επιλογή των Μαουρίσιο και Σανκαρέ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης έχουν προβάδισμα οι Καμπετσής και Ενγκμπακοτό για τις πτέρυγες και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.    

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Τα τρία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού και να αγωνιστούν στο ντέρμπι "αιωνίων".  Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 21:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα