Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η επέμβαση της ζωής του Βλαχοδήμου (vid)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η επέμβαση της ζωής του Βλαχοδήμου (vid)ageorgiΚυρ, 02/14/2021 - 13:28

Ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της σεζόν 2017-18 ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη σε γκολ του Βιγιαφάνιες. Για να φτάσει όμως στη νίκη χρειάστηκε η μεγάλη εμφάνιση του Βλαχοδήμου που είπε "ΟΧΙ" ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

σε τρεις κλασσικές ευκαιρίες του Ολυμμπιακού προς το τέλος του ματς.

Μια επέμβαση όμως είναι ίσως η καλύτερη της ζωής του. Στο 79ο λεπτό ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ανσαριφάρντ στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Μολέντο και είχε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Βλαχοδήμος με το πόδι απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Από την κόντρα στον Μολέντο η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι για να την μπλοκάρει εν συνεχεία ψύχραιμα ο διεθνής γκολκίπερ κρατώντας απαραβίαστη την εστία του και χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στους πράσινους.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η επέμβαση της ζωής του Βλαχοδήμου Submitted by ageorgi on Κυρ, 02/14/2021 - 10:19 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAO_OSFP_17_18_I_EPEMVASI_TIS_Z… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στις 28 Οκτωβρίου 2017 ο Βλαχοδήμος είπε "ΟΧΙ" στον Ολυμπιακό με τους πράσινους να παίρνουν το ντέρμπι. Ο νεαρός γκολκίπερ θα θυμάται για πάντα την επέμβαση σε κεφαλιά του Ανσαριφάρντ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στις 28 Οκτωβρίου 2017 ο Βλαχοδήμος είπε "ΟΧΙ" στον Ολυμπιακό με τους πράσινους να παίρνουν το ντέρμπι. Ο νεαρός γκολκίπερ θα θυμάται για πάντα την επέμβαση σε κεφαλιά του Ανσαριφάρντ.
Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 13:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα