Πανσερραϊκός: Θέλει να σφραγίσει την παραμονή χωρίς Χοβάν στην εστία

Σφραγίδα παραμονής στη Stoiximan Super League θέλει να βάλει αύριο (21/4) ο Πανσερραϊκός στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Οι Σερραίοι επιζητούν αποτέλεσμα, που θα σιγουρέψει και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι “κόκκινοι”

ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για αυτήν την αναμέτρηση, με την προπόνηση που έγινε το πρωί. Μετά από αυτήν, ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες. Αξιοσημείωτο είναι για δεύτερο σερί ματς δεν συμπεριέλαβε τον Αντριάν Χοβάν στους εκλεκτούς του, χωρίς ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, που ήταν βασικός όλη τη σεζόν, να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Εκτός από τον Χοβάν, ο Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Μορέιρα, τον Θυμιάνη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό, αλλά και τους Μασκανάκη, Γκοτζαμανίδη, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου. Οι τέσσερις τελευταίοι έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Ο Γκαρσία πήρε μαζί του είκοσι παίκτες για την αυριανή αναμέτρηση κι αυτοί είναι οι εξής: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Διαμαντής, Τομάς, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Άλεξιτς, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γούλερι, Πηλέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανσερραϊκός, Θέλει, Χοβάν,panserraikos, thelei, chovan