Πιθανή συνεργασία Leonardo DiCaprio και Guillermo del Toro για την ταινία "Nightmare Alley"

Τι λες τώρα...

O Leonardo DiCaprio βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Guillermo del Toro.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα λέγεται "Nightmare Alley", θα σκηνοθετηθεί εξ' ολοκλήρου και θα γραφτεί κατά το ήμισυ από τον del Toro. Συν σεναριογράφος θα είναι η Kim Morgan.

Το "Nightmare Alley" θα διανέμει

η Fox Searchlight και θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του William Lindsay Gresham (1946), το οποίο εξιστορεί τις περιπέτειες ενός απατεώνα και πνευματολόγου που δουλεύει σε ένα καρναβάλι.

Το μυθιστόρημα είχε ξαναμεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1947 και πρωταγωνιστούσε ο Tyrone Power. Το δημοσίευμα θέλει τη μεταφορά του del Toro να αντλεί πηγή έμπνευσης από το βιβλίο και όχι από την ταινία.

Ο DiCaprio έχει πρωταγωνιστήσει στα "Gangs of New York" (2002), "The Aviator" (2004), "The Departed" (2006), "Shutter Island" (2010) και "The Wolf of Wall Street" (2013). Για τον ρόλο του στο "The Revenant" απέσπασε το Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου και αναμένουμε να τον δούμε στην επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood", πλάι στους Brad Pitt και Margot Robbie. Θα τον δούμε να ξανασυνεργάζεται με τον Martin Scorsese για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος "Killers of the Flower Moon".

Ο del Toro είναι γνωστός για πολλές ταινίες, μεταξύ άλλων τα "Blade II" (2002), "Hellboy" (2004), "Hellboy II: The Golden Army" (2008), "Pacific Rim" (2013). H ταινία του "Pan's Labyrinth" (2006) απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας, ενώ για το "The Shape of Water" (2017) κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Σκηνοθέτη. Αυτή την περίοδο ο del Toro είναι παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων "Scary Stories to Tell in the Dark" με πρωταγωνίστρια την Zoe Colletti, η Keri Russel βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στη νέα του ταινία, ένα υπερφυσικό θρίλερ με το όνομα "Antlers" και αναμένουμε να τον δούμε να συνεργάζεται με τον J.J. Abrams για την ταινία δράσης "Zanbato".

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΟ σκηνοθέτης του "Aquaman" φέρνει μυθιστόρημα του Stephen King στη μεγάλη οθόνηΣτον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο θα μας ταξιδέψει το νέο project του Ben AffleckThe Lion King - Trailer 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα