Πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη με καλή εμφάνιση!

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε αρκετά νωρίς στο ματς, να σπάσει το σερβίς της Γιαστρέμσκα για να προηγηθεί με 2-1 σε 11 λεπτά! Εν συνεχεία, η Ουκρανίδα βρέθηκε να έχει δύο ευκαιρίες για break, τις οποίες όμως έσωσε η Ελληνίδα για να φτάει στο hold, για το 3-1 σε 19 λεπτά. Παρά την πίεση από το νούμερο 33 στον κόσμο η 28χρονη, διατήρησε την απόσταση στα δύο γκέιμ με 4-2.

Στο όγδοο γκειμ, η Γιαστρέμσκα βρέθηκε να έχει τρεις ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς της Σάκκαρη η οποία ωστόσο με άσσο ισοφάρισε και έπειτα έκλεισε το γκέιμ για το 5-3 που την έφερε πιο κοντά στο

σετ μετά από 48 λεπτά.

Η Ελληνίδα ετοιμάζονταν να σερβίρει για το σετ, αλλά κάποια λάθη σε συνδυασμό με δύο εξαιρετικά χτυπήματα της Γιαστρέμσκα, έδωσαν τη δυνατότητα στην Ουκρανίδα να πάρει πολύτιμο μπρέικ σε 53 λεπτά για το 5-5.

Η Σάκκαρη βρέθηκε να έχει τρεις ευκαιρίες συνολικά για μπρέικ στο επόμενο γκέιμ και κατάφερε να το κερδίσει ώστε να πάρει το προβάδισμα με 6-5!

Χρειάστηκε 71 λεπτά στο πρώτο σετ για να κάμψει την αντίσταση της Γιαστρέμσκα για το 7-5!

Με το καλημέρα στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη πήρε μπρέικ για το 1-0, ενώ αμέσως μετά η 23χρονη Ουκρανίδα πίεσε για να απαντήσει με μπρέικ με την Ελληνίδα να σώζει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και τελικά να κάνει το 2-0. Το νούμερο 9 στον κόσμο έκανε το 3-1 με τη Γιστρέμσκα να μειώνει σε 3-2 μετά από 28 λεπτά. Η κάθε αθλήτρια κράτησε το σερβίς της μέχρι το τέλος με τηΝ μαρία να κάνει το 2-0 σετ με 6-4 μετά από 54 λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα