Σίνα: «Είμαστε δυνατοί, ας έρθει όποιος θέλει»

Ο Άντζελο Σίνα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και μίλησε μετά το παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» μάλιστα ανέφερε πως σκεφτόταν να πάρει τηλέφωνο τον Κωνσταντή Τζολάκη για να τον συμβουλευτεί για τα πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνα:

«Ήταν κάτι που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Ήμασταν δυνατοί πνευματικά και το πιστεύαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια. Μείναμε πιστοί μέχρι τέλους και δικαιωθήκαμε. Το έβλεπα το παιχνίδι και τις εκτελέσεις των πέναλτι. Ρώτησα τους προπονητές αν μπορούσα

να τον πάρω ένα τηλέφωνο. Το τιμ και οι προπονητές μου προσπάθησαν με το χαρτάκι που μου έδωσαν και το σκάουτινγκ που έχουμε κάνει να τους μπερδέψουμε και βγήκε το σκάουτινγκ».

Όσον αφορά για το τελετουργικό που έκανε ανέφερε πως:

«Επηρέασε, όπως και τη Λανς και με την Ίντερ».

Ενώ συμπλήρωσε πώς:

«Εγώ θα πω πως είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και επειδή είμαστε δυνατοί ας έρθει όποιος θέλει. Τους ευχαριστούμε πολύ όπως και τους συγγενείς μας που ήρθαν για να μας δουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας παρέχει αυτές τις εγκαταστάσεις για να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Έχουμε δύο μέρες, θα πάμε στο ξενοδοχείο, θα το απολαύσουμε όσο είναι και από την Κυριακή θα σκεφτούμε το επόμενο ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα