Τους χαρακτήρες της ταινίας μας συστήνουν οι νέες αφίσες του "Dumbo"

Ποιος είναι έτοιμος να πετάξει με τον Dumbo;

Νέες αφίσες της επερχόμενης ταινίας της Disney, "Dumbo", μας συστήνουν τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας.

Παρακάτω θα δείτε τους Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito και Eva Green, κάποιες σκηνές από την ταινία, καθώς και τον ίδιο τον Dumbo:

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Tim Burton

και σεναριογράφος ο Ehren Kruger (Transformers). Η νέα live-action/CGI ταινία θα βασίζεται ελαφρώς στην κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων του Walt Disney του 1941, καθώς και στο ομώνυμο μυθιστόρημα των Helen Aberson και Harold Pearl.

Η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από τον Holt Farrier (Colin Farrell) έναν πρώην αστέρα του τσίρκου που βλέπει τη ζωή του σε συντρίμμια όταν γυρνάει από τον πόλεμο. Ο ιδιοκτήτης του τσίρκου Dreamland, Max Medici (Danny DeVito), επιστρατεύει τον Holt προκειμένου να φροντίσει έναν νεογέννητο ελέφαντα του οποίου τα τεράστια αυτιά τον κάνουν πηγή γέλιου σε ένα τσίρκο που παλεύει να επιβιώσει. Όταν τα παιδιά του Holt (Nico Parker και Finley Hobbins) όμως ανακαλύπτουν ότι ο μικρός ελέφαντας ονόματι Dumbo μπορεί να πετάξει, ένας ιδιαίτερα πειστικός επιχειρηματίας ονόματι V.A. Vandevere (Michael Keaton) και η ακροβάτιδα Colette Marchant (Eva Green) επιχειρούν να αναδείξουν το ιδιαίτερο ζώο σε αστέρα.

Άλλα μέλη του cast είναι οι Alan Arkin ως J. Griffin Remington, DeObia Oparei ως Rongo, Joseph Gatt ως Neils Skellig και Sharon Rooney ως Miss Atlantis. Στην παραγωγή βλέπουμε τους Kruger, Justin Springer, Katterli Frauenfelder και Derek Frey (Dark Shadows, Alice in Wonderland).

Αναμένουμε να πετάξουμε και εμείς με το "Dumbo" στις 29 Μαρτίου 2019.

Πηγή άρθρου: Collider

IGN Greece Δείτε το νέο trailer για την live-action μεταφορά του Dumbo Ο Dumbo ζωντανεύει στο πρώτο trailer της live-action μεταφοράς από τον Tim Burton Αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειες για την επερχόμενη "Dumbo" live action

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα