Βραβεία ΠΣΑΠ: Καλύτερος προπονητής ο Πέδρο Μαρτίνς

Βραβεία ΠΣΑΠ: Καλύτερος προπονητής ο Πέδρο ΜαρτίνςnpiliosΔευ, 02/15/2021 - 21:36

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος προπονητής της σεζόν 2019-20 και στις δηλώσεις του τόνισε το πόσο θέλει να βοηθησει το ποδόσφαιρο της χώρας μας, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό.

Μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην κάμερα

των καναλιών Novasports πως:

«Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος για αυτή την βράβευση γιατί έρχεται από τους πρωταγωνιστές, τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Και οι δύο συνάδελφοί μου θα μπορούσαν να βρίσκονται στη θέση μου. 

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο σαν Ολυμπιακός και να φέρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω είναι πως όλοι πρέπει να σεβόμαστε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να δουλεύουμε συνεχώς, ώστε να προσφέρουμε σε αυτό.

Δεν θέλω να αλλάξω κάτι στον ελληνικό λαό. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο θέλω να το βοηθήσω και να το αναβαθμίσω, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Το βραβείο του κορυφαίου τεχνικού για την περσινή σεζόν κατέκτησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στάθηκε στο ότι θέλει να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να το βοηθήσει να ανέβει επίπεδο. Article publish on Δευ, 02/15/2021 - 21:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα