Euroleague: Και όμως αυτό απάντησε στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία με τη Μακάμπι

00:56 2/5/2024 - Πηγή: Sportime

Τρέλα πουλάει η Euroleague στις ελληνικές ομάδες. Πρόκληση είναι ο ορισμός ης τριάδας του ΣΕΦ στο Game 4 του Βελιγραδίου.

Τι έκανε στην ουσία η διοργανώτρια; Είπε με λίγα λόγια ότι «συγγνώμη, έγινε λάθος» και με τις ενέργειές της έδειξε πως δεν τρέχει τίποτα!

Είναι απίστευτο ότι αντί να τιμωρήσει τους Μπελόσεβιτς, Νιτφαλά και Νέντοβιτς, τους όρισε αμέσως σε ένα ακόμη τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν για τη ζωή τους και τη συμμετοχή τους στο Final 4 και η Euroleague κάνει επίδειξη δύναμης.

Όσο για τη θέση της διοργανώτριας για τα σφυρίγματα του Μακάμπι – Παναθηναϊκός; Οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση με τη Euroleague να κρίνει σωστή την απόφαση για τζάμπολ στα 14.9” έπειτα το μπάσιμο του Μπράουν και την τάπα του Λεσόρ.

Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί μεγάλη συζήτηση είναι η θέση της Euroleague για ό,τι έχει γίνει λίγο πριν. Υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για το αν ο Νίμπο πάτησε τη γραμμή στην περιβόητη φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών! Όλοι είδαν και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους, πάντως, εκτός από εκείνους που έπρεπε…

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα