MEGA: Έφταιγε ο Ρέτσος!

15:41 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Αρκετή συζήτηση σήκωσε στο MEGA και την εκπομπή Super Μπάλα Live, η άδικη ήττα που υπέστη ο Ολυμπιακός μέσα στην OPAP Arena από την ΑΕΚ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα

από την αρχή. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στις επιλογές που είχε μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Μετά το τραυματισμό του Όρτα και με τον Φορτούνη στο γήπεδο, δε γινόταν να έχει πιο αμυντικό ρόλο και βγήκε μπροστά, πηγαίνοντας μάλιστα πολύ καλά.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ αποφάσισε να προσαρμοστεί πάνω σε αυτό, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, αφού άρχισε να παίζει ψάχνοντας τον Λιβάι Γκαρσία στην πλάτη της άμυνας των «ερυθρόλευκων».

Φυσικά στάθηκε στην αστοχία που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού ο Ελ Κααμπί, ο Μασούρας, ο Γιόβετιτς αλλά και ο Έσε σε διαφορετικές φάσεις δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

MEGA: Έπρεπε να είχε κάνει φάουλ ο Ρέτσος!

Ωστόσο η συζήτηση κατέληξε ότι όσο βαρύτητα είχαν όλα τα προηγούμενη, άλλη τόση είχε και απόφαση που πήρε ο Παναγιώτης Ρέτσος να μην κάνει φάουλ.

Το φταίξιμο έπεσε στον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο πάνελ του MEGA, την ώρα που είδε ότι του φεύγει ο Ελίασον έπρεπε να τον ανατρέψει, γιατί η ομάδα του ήταν ψηλά και δεν υπήρχε άλλος τρόπος.

Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα το να αποβληθεί από το παιχνίδι, ωστόσο θα είχε αποτρέψει ένα γκολ που πολύ πιθανό θα τον γλίτωνε από την ήττα αυτή.

Ενώ με αυτό τον τρόπο θα έτρωγε και αρκετό χρόνο από τα λίγα λεπτά που είχαν απομείνει και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε φύγει με την ισοπαλία.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκε στο MEGA:

 

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα